Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (3.87 secunde)
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare:
Militari turci au ocupat vineri seara zone strategice din Ankara si Istanbul, inclusiv aeroportul Ataturk, podurile din Istanbul si parlamentul din Ankara si au anuntat ca au preluat puterea in tara.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Potrivit acestora, procurorii militari ar putea emite pe numele lui Ion Iliescu un mandat de aducere, avind in vedere ca, desi a fost asteptat mai bine de doua ore, nu s-a prezentat ieri la audieri.
Asociatia 21 decembrie 1989 organizeaza astazi un miting de protest - sustinut si de alte organizatii neguvernamentale - fata de decizia prin care, saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari nu mai pot ancheta dosare in care sunt cercetati si civili.
Astfel, fortele pe care Ministerul Apararii Nationale le poate pune la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2013, cuprind 3.390 de militari, comparativ cu anul 2012, cand valoarea fortelor a fost dimensionata la 3.636 de militari, ceea ce reprezinta o reducere a fortelor cu 246 de militari.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Domnule ministru, in data de 22 februarie, v-am adresat prima interpelare parlamentara pe tema pensiilor militare, prin care v-am solicitat sa-mi comunicati care este pozitia oficiala a Ministerului Apararii Nationale si a Marelui Stat Major General in problema pensiilor militare, precum si care este numarul pensionarilor militari ce vor fi afectati de Legea privind sistemul unitar de pensii publice si ce suma se economiseste la bugetul national prin reducerea pensiilor militarilor.
Robert Hastings a petrecut mai mult de 40 de ani identificand si intervievand peste 150 de veterani militari, ofiteri de rachete si personal de securitate, care au lucrat in diferite parti ale programului vizand armele atomice, inclusiv multi care au lucrat la poligonul de testare din Nevada.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor: ... Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu 2 sau 3 stele. ... Dar in acel an 1983, se pare ca obiectivul dorit de militari fusese atins. ... Mai multi dintre fostii clarvazatori militari si-au deschis companii private, prin care continua utilizarea tehnicilor deprinse.
Consilierii militari americani analizeaza ipotezele de marire a efectivelor din Irak, prin trimiterea altor militari sau amanarea plecarii puscasilor marini aflati deja in zona de conflict, au declarat, in cursul acestei saptamani, o serie de oficiali din cadrul apararii.
Presedintele Traian Basescu (foto) a anuntat, ieri, la finalul sedintei CSAT, ca numarul militarilor romani dislocati in strainatate scade, in 2010, la 1667, fata de 2067 in acest an, si ca Romania nu va mai avea, de la 1 iulie 2009, militari in cadrul fortei multinationale din Irak.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca pensionarii militari care nu vor depune solicitari de recalculare a pensiei la centrele militare zonale vor fi dezavantajati, deoarece pensiile lor oricum se vor recalcula, dar doar in functie de salariul mediu brut pe economie.
Pasajul Basarab scumpeste apartamentele din Militari Preturile medii solicitate pentru apartamen¬tele cu trei camere din cartierul bucurestean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de Ziarul Financiar in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
Dupa anuntul presedintelui american de sporire cu 21.500 de militari a efectivelor, calculele simple spun ca aceasta sporire trebuie sa acopere o retragere masiva din coalitie. ... Aproape 3.000 de militari vor pleca acasa in urmatoarele cinci luni.
Dupa receptionarea lucrarilor, la Centrul Militar din Satu Mare a fost oferita o masa la care au participat circa 400 de invitati (militarii adusi de la divizia din Cluj-Napoca, militari din batalionul din Satu Mare, militari in rezerva, oficiali locali, la care s-au adaugat si circa 50 de membri ai UNPR).
google-analytics.com