Cautare

3572 de rezultate pentru "mihai" (2.66 secunde)
• Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta. ... O firma aflata pana de curand in portofoliul SIF Oltenia a adus la cutite cei mai bogati oameni de afaceri din Dolj, Dinel Staicu si Mihai Anghel.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu.
Mugur Isarescu lanseaza o medalie jubiliara in onoarea MS Regelui Mihai Banca Nationala a Romaniei lanseaza, in colaborare cu Casa Regala, o medalie jubiliara ce aminteste de ultimele doua monede batute in 1947, cu chipul Majestatii Sale Regelui Mihai.
MIHAI GADEA, SUZANICA GADEA Una din rezolutiile pentru 2013 este sa nu mai urmaresc televiziunile de stiri, cu exceptia unor emisiuni in functie de realizatori. ... Dupa atitudinea de asta-seara (deja aseara), Mihai Gadea ar merita direct cartonasul rosu. ... Mihai Gadea a parut ca vrea sa celebreze coincidenta de nume.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California.
La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a operat de cancer la colon. Mihai a reusit sa depaseasca acel moment delicat si sa inceapa un tratament cu chimioterapie, la Viena.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Libertatea anunta ca Mihai Gadea si-a schimbat look-ul: Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari.
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania.
167 de ani de la nasterea poetului, Mihai Eminescu. Luceafarul, cel mai lung poem de dragoste din lume In fiecare an, pe data de 15 ianuarie, Mihai Eminescu, Luceafarul poeziei romanesti ajunge la inimile celor care il omagiaza.
Mihai Bendeac - Jean Perkins: ... Astazi, sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca. ... Marea surpriza a reprezentatiei este insa, Mihai Bendeac reintors, in sfarsit, la teatru.
In perioada 1968 - 1974 a fost profesor la Școala Populara de Arta din Bucuresti, catedra Muzica Usoara, iar printre elevii sai s-au numarat Angela Similea, Dida Dragan, Mirabela Dauer, Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Adrian Romcescu, Ioan Luchian Mihalea, Zoe Campeanu.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti cu diploma de economist. Indragostit de desen inca din anii de scoala, Mihai Boboc a debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
google-analytics.com