Cautare

3572 de rezultate pentru "mihai" (3.13 secunde)
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Incepand de anul viitor, toti deputatii vor avea masini noi la dispozitie, a declarat ieri secretarul general al Camerei, Mihai Unghianu, care a pledat pentru achizitionarea automobilelor „de firma“. ... Mihai Unghianu nu exclude ca deputatii sa foloseasca Ford Focus, daca firma va oferi un pret promotional.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. ... Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanu redactor-sef, si apare in doar sapte numere.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, AdrianVasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie -Mihai Coman. ... - Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanuredactor-sef, si apare in doar sapte numere.
Reprezentantul Guvernului in judetul Galati, prefectul Mihai Capra, sustine ca va valida ultima alegere a PSD-istului in functia de vicepresedinte al CJ.
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
De asemenea, pedelistii si-au propus ca pana la 1 februarie sa constituie si noile birouri comunale, urmand ca pana la finele lunii viitoare sa se cristalizeze si optiunile de candidati pentru fiecare primarie din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Mihai Petre.
Liderul organizatiei judetene de tineret, Mihai Bobe, a declarat, la randul sau, ca in cursul zilei de miercuri a primit instiintarea prin care a fost exlcus din PD-L, care insa contine numele sau incomplet.
PD-L Constanta, prin vocea purtatorului de cuvant, Mihai Petre (foto), a declarat ca "Mircea Geoana este precum un atlet de mana a doua, ajuns in cursa finala doar pentru ca a alergat singur in calificari.
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Regele Mihai I le-a adresat romanilor mesajul sau de Anul Nou, in care vorbeste despre situatia economica, dar si despre speranta ca in anul viitor va fi mai bine.
• Care este diferenta dintre domnul Iliescu si domnul Basescu in ceea ce priveste viziunea asupra monarhiei si a Regelui Mihai?
De ce nu s-ar apuca sa ne explice cum Regele Mihai se face vinovat de "tradare de tara" si, mai ales, cum fostul suveran poarta o responsabilitate personala fata de Holocaustul evreilor din Romania si din teritoriile aflate atunci sub administratie romaneasca.
Radu Duda iese la bataie cu Traian Basescu Casa Regala raspunde cu o intarziere de cateva luni atacului lansat de Traian Basescu la adresa Regelui Mihai.
Regele Mihai a fost invitat in plenul reunit al Parlamentului pe 25 octombrie Regele Mihai a fost invitat in plenul reunit al Parlamentului pe data de 25 octombrie.
google-analytics.com