Cautare

3856 de rezultate pentru "mihai dragomir" (3.70 secunde)
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale". ... de spectacolul acesta extraordinar pe care ti-l da o constiinta de cultura deschisa catre tot", scria Constantin Noica despre Mihai Eminescu.
Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala. Regele Mihai - sluga la rusi. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Truman despre Regele Mihai al Romaniei. Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. ... Da, mi s-a reprosat, si mi-am reprosat, atitudinea pe care am avut-o fata de Regele Mihai imediat dupa decembrie 1989.
‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. ... Despre Regele Mihai, si "evenimentele nefericite de la inceputul anilor ‘90", pe care "le regreta":
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci. In urma cu 39 de ani, tanarul Mihai se indrepta cu pasi timizi catre prima lui ora de clasa la Scoala nr.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Mihai Teja, pus la colt! ... Dan Petrescu despre Mihai Teja:
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania. ... Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
Nu le burdusiti cu multe ingrediente, paste, sosuri si paina alba. Alegeti paine integrala, carne slaba si legume", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului si concursului Cardio Mix in Romania.
Mai mult, de fata la incidentul dintre Mihai Stoica si echipa Pro Tv a fost si un insotitor al arbitrilor, si el mandatat de UEFA, care a declarat ca va relata episodul catre forul continental. Dragomir:
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata.
Antrenor Fitness Specialist Mihai Dragomir - creatorul singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix, pentru a reusi sa reintrati in forma cat mai rapid.
Intrebat daca sportul si dieta fac minuni, Mihai Dragomir precizeaza: "Daca vorbim de slabire din punctual meu de vedere lipoaspiratia nu este o interventie chirurgicala de slabit ci de ‘’modelat ‘’ pentru ca elimina grasimea localizata in diferite zone ale corpului.
Se implinesc trei ani de cand Mihai Dragomir a demarat acest eveniment unic in Romania, Weekend-ul de Reformare - Mananca, Bea si fa Miscare.
Va recomand sa mancati doua - patru galbenusuri pe saptamana si sa beti cat mai multe lichide, minim 3 litri pe zi, dintre care 1,5 litri pe zi de apa", le-a spus Mihai Dragomir concurentilor Cardio Mix.
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea? ... Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor.
google-analytics.com