Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (6.72 secunde)
Viata lui Mihai Dragomir este una foarte activa chiar si dincolo de granitele tarii . ... Mihai Dragomir a initiat anul trecut cand s-a indragostit iremediabil de insula Thassos un program de patru zile, care este unul activ,dar si relaxat in acelasi timp.
"Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
de la veteranul Dan Radu Rusanu la eurosacrificatul Varujan Vosganian, de la fostul ministru de Finante Ionut Popescu la constanteanul George Dragomir.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Mihai Dragomir sarbatoreste astazi frumoasa varsta de 42 de ani!
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, a fost premiat pentru crearea primului si singurul concept de fitness anti aging din Romania. ... Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Cine este Mihai Dragomir?
Promotorul Fitnessului in Romania, Mihai Dragomir, a acordat in exclusivitate pentru www.estiri.ro un interviu. Mihai Dragomir, Prof.
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. ... "Crystal Palace" i-a apartinut deputatului PRM Mitica Dragomir, care ulterior l-a cedat fiului sau, oferta ramanand "in familie".
Actualul primar, Traian Dragomir, a preluat Ciocarlia cu datorii de peste 3 miliarde Actualul primar al localitatii Ciocarlia s-a aratat extrem de suparat pentru ce a constatat in momentul cand a intrat pentru prima data in Primarie dupa investirea in functie.
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
Dintre acestia, se remarca totusi un favorit, despre care deputatul George Dragomir s-a exprimat in termeni elogiosi, refuzand insa cu o incapatanare diplomatica sa-i dezvaluie identitatea.
membru de partid sau nu, Iustian tot inactiv ramane", a declarat pentru "Replica" deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
Provocarea PD nu a lasat fara raspuns partenerul de Alianta, deputatul liberal George Dragomir declarand:
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi.
google-analytics.com