Cautare

7379 de rezultate pentru "mihai dan dumitrescu lotreanu gavrilescu" (8.64 secunde)
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Puteti citi in continuare partea a 3-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca, avand in vedere comunicarea din ultimul timp, era de asteptat raspunsul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu."Anumiti oameni, apropiati puterii, stiau de acest verdict de acum doua saptamani", a adaugat presedintele conservator.
Cum Dan Diaconescu il uraste pe Basescu, dar il ajuta in lupta cu USL Miercuri, Dan Diaconescu urmeaza sa afle pe ce cale isi va duce la indeplinire planul: ... Nici chiar PC-ul lui Dan Voiculescu.
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada. ... Dan Diaconescu este mai putin previzibil decat pare. ... Cine se duce la Dan Diaconescu?
Luni, Dan Diaconescu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica faptul ca i-a fost schimbata incadrarea juridica din martor in invinuit in dosarul instrumentat pentru santaj.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. Retrogradare dramatica pentru formatia lui Dan Alexa. ... Am avut ocazii foarte multe, a spus Dan Alexa la final.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
Dan D. ... Camelia DUCA) OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI, volum semnat Dan D.
A fost primul titlu din cariera lui Laurentiu Reghecampf, cel care preluase cu un an inainte echipa de la Mihai Stoichita.
Roxana Iordache relateaza ca Mihai Gadea ar fi organizat o emisiune in tarc, cu public, (cativa), in care promitea re-lansarea celor doua semi-noi doua achizitii. ... • Despre Razvan Dumitrescu:
Este o dorinta si este un lucru elementar", a spus Gavrilescu. Acuzele senatorului democrat la adresa vicepremierului conservator au continuat, in ciuda apelurilor la calm ale presedintelui de sedinta.
La Campina, organizatia municipala a PNL a fost preluata interimar de candidatul partidului la Primaria Ploiesti, Gratiela Gavrilescu. Aceasta s-a situat la alegerile din 1 iunie a.c.
Dinu Gavrilescu - ora 10:00; Ioan Avram Muresan - ora 10:30; Decebal Traian Remes - ora 11:00;
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
google-analytics.com