Cautare

7383 de rezultate pentru "mihai dan dumitrescu lotreanu gavrilescu" (3.81 secunde)
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Scuze pentru Regele Mihai. ... Era Regele Mihai seful statului? ... A stiut macar Regele Mihai de decizia de a intra in razboi? De fapt, Regele Mihai a aflat ca Romania a declarat razboi sovietelor de la...
Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.
Vezi simulare video 3D Din aprilie 2012, bucurestenii vor putea circula pe noul pasaj suprateran din zona Mihai Bravu. Constructia va avea patru benzi, o lungime de 700 de metri si va rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu Soseaua Mihai Bravu.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
Mihai Imbrescu se numea. ... Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic In acest context, Sorin Grindeanu a dezvaluit in continuare ca este nepotul unui detinut politic, Mihai Imbrescu, luptator in miscarea de rezistenta anticomunista din Banat: ... Mihai Imbrescu se numea. ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea:
Primul copil al familiei este Mihai, care s-a nascut in 2003 si a fost botezat Mihai dupa numele mamei sale si dupa al doilea prenume al lui Sorin Grindeanu, pe care il mai cheama si Mihai. Mihai s-a nascut pe vremea cand tatal sau era viceprimar in Timisoara.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Totodata, anunt si candidatura mea la presedintia Romaniei", a afirmat Tariceanu, joi, la evenimentul de lansare a acestui partid, care a avut loc la sediul Institutului de Studii Liberale si la care au participat mai multi parlamentari care au facut parte din PNL, printre care Daniel Chitoiu, Daniel Barbu, Mihai Stanisoara, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Sorin Iliesiu.
Nu acelasi lucru se poate spune despre Geta Gavrilescu, fost inspector de specialitate la educatori, care s-a reintors, fiind in gratiile noului staff.
-Vicepremier, ministrul Dezvoltarii Regionale - Sevil Shhaideh -Ministrul delegat pentru Fondurile Europene - Miheala Virginia Toader -Vicepremier, ministrul Mediului - Daniel Constantin -Ministerul Economiei - Alexandru Petrescu -Ministerul Afacerilor Externe - Teodor Melescanu -Ministrul delegat pentru Afaceri Europene - Ana Birchall -Ministerul Afacerilor Interne - Carmen Daniela Dan -Ministerul Agriculturii - Petre Daea -Ministerul Apararii Nationale - Gabriel Beniamin Les -Ministerul Culturii si Identitatii Nationale - Ioan Vulpescu -Ministerul Educatiei Nationale - Pavel Nastase -Ministerul Cercetarii si Inovarii - Serban Valeca -Ministerul Energiei -Toma Florian Petcu -Ministerul Finantelor Publice - Viorel Stefan -Ministerul Justitiei - Florin Iordache -Ministerul Apelor si Padurilor - Adriana Petcu -Ministerul Muncii si Justitiei Sociale - Lia Olguta Vasilescu -Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Augustin Jianu -Ministerul Sanatatii - Florian Dorel Bodog -Ministerul pentru Tineret si Sport - Marius Dunca -Ministerul Transporturilor - Razvan Alexandru Cuc -Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social - Gabriel Petrea -Ministerul IMM-urilor si anteprenorilor - Florin Jianu -Ministerul Turismului - Mircea Titus Dobre -Ministrul delegat pentru relatiile cu Romanii de Pretutindeni - Andreea Pastirnac -Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Gratiela Gavrilescu Calendar:
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel.
Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora.
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: Razvan Dumitrescu) Sub ochii nostri se intampla un fenomen care are legatura cu alegerile din acest an. ... Lui Dan Diaconescu, CNA ii inchide televiziunea.
EU, o reeditare a albumului La o adica din 1981, LP lansat la T.F.M., cu muzica de Dan Stoian, pe versuri de Marin Sorescu si Poeme soresciene, in interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical de Leonard Constant. ... Dan Stoian.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Dan Condrea, o moarte ciudata. Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
google-analytics.com