Cautare

998 de rezultate pentru "mihaela serban" (2.90 secunde)
Presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, Mihaela Mihai, s-a prezentat la CNSAS pentru a cere verificarea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, a consilierului MCC, Virgil Nitulescu si a secretarului de stat MCC Ioan Onisei.
Directorul Directiei urbanism, Mihaela Al Basthawi, nu comenteaza aspectul si nu ne poate spune nici cum sunt selectate PUD-urile care intra la vot. ... Mihaela Al Basthawi a declarat ca nu detine o astfel de situatie, dar ca semnaturile sunt verificate imediat dupa inregistrarea PUD-ului.
Mihaela Nedelcu, reprezentanta organizatiei "Salvati-l pe Labus", ii cere primarului sa-si tina promisiunile facute la 13 iunie privind darea in folosinta a padocului, mai ales ca reprezentantii acestei asociatii nu au posibilitatea sa intre acolo, accesul lor fiind restrictionat.
Potrivit declaratiei de avere a presedintelui PSD, Mihaela Geoana este actionara si in alte companii: ... In plus, sotia liderului PSD Mihaela Geoana, a mai castigat de la Fundatia "Renasterea", unde ocupa functia de director, suma de 23.000 de lei.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Propunerea PSD pentru sefia Autoritatii Judetene de Plati Sociale este Mihaela Ristea (foto), care in prezent ocupa functia de director executiv adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta.
Doi ani mai tarziu intra in societate asociatul Ionut Ovidiu Gugoasa, sotul Elenei, care vrand sa devina asociat unic al firmei, se retrage din functia de administrator in favoarea Simonei Mihaela Balan.
Tot ieri, si-au depus proiectele si Valentina Munteanu (foto), propusa de PSD Constanta, pentru sefia Directiei de Munca si Protectie Sociala, dar si Mihaela Ristea (PSD) - pentru Agentia de Plati si Prestatii Sociale.
Mihaela Jianu - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; ... Mihaela Brumar - inspector scolar pentru programe comunitare si integrare europeana;
In locul lui Marius Simcelescu, care a asigurat interimatul inca de la desprinderea de Directia de Munca, a fost numita Mihaela Ceana. ... La conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca va fi instalat Traian Patrascoiu, iar in fruntea Comisariatului pentru Protectia Consumatorului se afla fosta sefa, Mihaela Raducan, sustinuta de PSD.
Atunci, colega a vazut ca mai avea pe el un autocolant cu data de azi", a relatat Mihaela Totora, presedinta Sectiei de votare nr. ... Mai mult, a sustinut ca nu stia ca n-are voie sa voteze de doua ori", a adaugat Mihaela Totora.
Familia Mircea si Mihaela Geoana mai avea bijuterii si obiecte de cult in valoare de aproximativ 10.000 de euro.
Referitor la controale, practic asta este ultima preocupare a primarului Claudiu Tusac de a reclama in stanga si in dreapta ca eu as fi vinovat, tinand cont de faptul ca doamna Mihaela Geoana este actualul presedinte al Crucii Rosii care a revendicat spitalul, dar pentru ca nu aveau o hotarare judecatoreasca definitiva, eu nu am vrut sa le retrocedez unitatea", a declarat Zanfir Iorgus, care crede ca actualul primar incearca sa il atace de fiecare data cand are ocazie, inclusiv in privinta terenurilor din curtea spitalului.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Eu cred ca puteti sa le obtineti mult mai bine aceste detalii de la Mircea Geoana, de la Mihaela Geoana" a declarat Nastase.
In ceea ce priveste dividendele incasate in 2007 de la Topcont Invest SRL de catre Mihaela Geoana, presedintele PSD precizeaza ca acestea au fost declarate in mod legal, la momentul incasarii lor, in 2008. ... De asemenea, Mihaela Geoana, sotia presedintelui Senatului, este cercetata de Agentia Nationala de Integritate.
Senatoarea Mihaela Popa (foto), presedinta PDL Iasi, a declarat: "Prioritatea zero pentru politica pe care o dezvolt o reprezinta proiectele Iasului.
Craioveanca Mihaela Preda, domiciliata pe strada Caracal, a venit sa-i solicite primarului sa...
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
google-analytics.com