Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (3.66 secunde)
Miercuri, vremea se schimba la nivelul intregii tari, din cauza instabilitatii atmosferice. ... Vremea va fi in ploioasa miercuri in zonele montane.
Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri, informeaza Hotnews.
Oamenii dau taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile Parcagiii care ocupa abuziv locurile de parcare din Capitala se comporta ca niste interlopi, iar oamenii le platesc, de fapt, o taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile, a declarat miercuri primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, citat de Mediafax.
Codul portocaliu a fost prelungit pana miercuri la ora 22:00, in 8 judete. ... Pentru judetele Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov si municipiul Bucuresti, avertizarea cod portocaliu este valabila pana miercuri la ora 08:00.
Pirvulescu a apreciat ca oportuna decizia premierului Tariceanu, in conditiile in care, in urma deciziei de miercuri a Curtii Constitutionale, principalul partid de opozitie, PSD, avea "un avans tactic".
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Membrii Biroului Permanent au decis miercuri ca deputatii sa aiba luni, 1 octombrie, activitate in circumscriptiile electorale pentru a putea participa la deschiderea anului universitar.
PNL-PD a decis miercuri seara ca toti secretarii de stat sa fie numiti astazi la pranz, a declarat vicepremierul Adriean Videanu (PD). ... Tot miercuri seara, PD a inaintat primului-ministru sase nominalizari pentru posturi de secretari de stat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca social-democratii vor inainta Parlamentului un proiect de lege privind corelarea cu rata anuala a inflatiei a randamentului pensiilor private obligatorii din pilonul 2.
Ion Iliescu a declarat miercuri seara, dupa intalnirea cu sefii de filiale ai PSD, ca discursul sau de la Biroul Executiv (BEx)de saptamana viitoare ar putea reprezenta o surpriza, urmand sa se vada ca este “ceva mai reformist“ chiar decat Ioan Rus.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca vicepresedintele Cristian Diaconescu va avea un loc sigur in viitorul guvern format de social-democrati pentru ca acesta si-a castigat galoanele "in lupta".
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Nicolae Vacaroiu si-a inaintat miercuri demisia din calitatea de presedinte al Senatului si din cea de senator, la Biroul Permanent al Senatului. Decizia privind demisia lui Vacaroiu isi va face efectul de miercuri, insa va fi anuntata in plenul Senatului abia saptamana viitoare, in sedinta de plen de luni.
Concurentii electorali se pot inscrie de miercuri in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc in Republica Moldova la 29 iulie, dupa ce opozitia a refuzat sa voteze un sef de stat comunist. ... Inscrierea concurentilor va incepe miercuri la ora 14.
In aceste conditii, programul de lucru s-a modificat, astfel incat sedinte in plen vor avea loc marti si miercuri, iar activitati in comisiile permanente miercuri si joi.
Vizita la Roma a presedintelui Traian Basescu a avut miercuri mai multe momente memorabile. ... Cina cu “Sirena Dunarii“ Miercuri seara, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu premierul italian Silvio Berlusconi la Palatul Chigi din Roma.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
Nu anticipate, nu remaniere Miercuri seara, “fantoma“ anticipatelor a aparut din nou din senin. ... Presedintele si premierul s-au intalnit miercuri, dar nu au discutat despre anticipate.
Comisia pentru agricultura organizeaza sedinta de miercuri la Calarasi Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor isi va tine sedinta de miercuri in Calarasi, unde se va dezbate proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.20/2013 privind reglementarea unor masuri necesare derularii proiectelor cu finantare nerambursabila din Programul National de Dezvoltare Rurala.
Miercuri seara, presedintele Basescu a dat inapoi, afirmand ca premierul este cel care - la bilantul de sase luni al guvernarii - va stabili ce ministri vor fi remaniati. ... Tot miercuri seara, el a declarat ca “momentul optim“ pentru organizarea alegerilor anticipate este cel tarziu in toamna.
google-analytics.com