Cautare

3168 de rezultate pentru "miercuri" (3.55 secunde)
Deputatii au parcurs, in mai putin de o ora, ultimele 62 de articole ale regulamentului, iar senatorii au adoptat miercuri dupa-amiaza 194 de articole. ... Senatorii au incheiat de miercuri dezbaterea pe fond a noului regulament al Camerei superioare a Parlamentului, dupa aproape doua luni de dezbateri.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, miercuri, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de joi, din grupa C: Miercuri:
El a estimat ieri ca traficul usor ar putea fi reluat miercuri. ... El a estimat ca traficul usor ar putea fi reluat miercuri. ... Tot maine se vor face noi evaluari si interventii, pentru ca miercuri sa poata fi reluata circulatia, la nivel de trafic usor", a declarat Basescu.
Despre uriasa Diversiune electorala care se anunta a fi tema de campanie PSD apara un criminal, am scris miercuri, 21 septembrie 2016, pe cristoiublog.ro. ... Miercuri, dimineata, inainte de a pleca la BAR, m-a sunat Dan Andronic.
Ei au plecat pe la casele lor inca de miercuri dupa-amiaza, pentru a se pregati de Paste sau pentru a-i ajuta pe sinistratii in urma recentelor inundatii, dupa cum au invocat consilierii parlamentari.
Majoritatea comisiilor Camerei Deputatilor nu au lucrat nici miercuri, nici joi, dupa ce deputatii au avut luni liber de Paste, iar marti dezbaterea politica pe tema IMM-urilor abia a adunat putin mai mult de o suta de deputati.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca sediul organizatiei bucurestene a PNL a fost spart miercuri noapte, mentionand totodata ca este o "spargere ciudata", intrucat nu au fost furate computerele, ci au fost ravasite sertarele cu documente.
De asemenea, Basescu ii roaga pe liderii Parlamentului ca, in functie de programul pe care ei il stabilesc, sa se poata adresa senatorilor si deputatilor miercuri sau joi in cursul acestei saptamani.
Parlamentarii nu au reusit miercuri sa se mobilizeze in sedintele comisiilor care trebuiau sa dezbata proiectului de Lege privind statutul minoritatilor nationale din Romania si Ordonanta 60 privind modificarea si completarea Codului de procedura penala.
Bulgaria, Ungaria si Croatia au anuntat miercuri ca vor recunoaste independenta Kosovo, intr-o declaratie comuna difuzata simultan in cele trei capitale.
Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a anuntat luni ca liderii liberali se vor reuni intr-o sedinta miercuri pentru a definitiva candidaturile pentru locale, dupa ce in cadrul BPC de luni discutiile pentru cateva judete si sectoarele Capitalei nu s-au finalizat.
BEC a decis, miercuri, ca renumararea voturilor nule de catre BEM nu are fundament legal.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Comisia juridica a dat miercuri un vot de principiu in cele doua dosare ale senatorului Codrut Seres, urmand ca rapoartele atat in cazul Seres, cat si Pacuraru sa fie prezentate Biroului Permanent cel mai tarziu pe 11 august.
Tot ieri, ei au prezentat apelul transmis, miercuri, presedintelui PD-L, Emil Boc, cu cele 184 de semnaturi si au precizat ca, pana in prezent, numarul semnaturilor a ajuns la 230.
Guvernul a decis miercuri ca alegerile parlamentare sa aiba loc in data de 30 noiembrie, potrivit unor reprezentanti ai Executivului. ... Sedinta de miercuri, 27 august, era ultima in care Executivul putea adopta actul normativ astfel incat scrutinul sa se desfasoare in 30 noiembrie.
Deputatii vor participa, luni, la festivitatile de deschidere a noului an scolar, astfel ca saptamana viitoare vor avea sedinte de plen doar doua zile, marti si miercuri, cand vor dezbate motiunile simple ale PSD si PDL pe tema educatiei, a anuntat secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Deputatii au respins miercuri, cu 117 voturi "pentru", 79 "impotriva" ti 28 abtineri, raportul comisiei juridice la cererea facuta de presedintele Traian Basescu de reexaminare privind legea caselor nationalizate, pretedintele de tedinta, Eugen Nicolicea, explicand dupa vot ca legea va fi retrimisa tefului statului, in forma initiala.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu a discutat miercuri cu liderii UDMR Marko Bela si Laszlo Borbely si cu liberalul Bogdan Olteanu, inaintea plecarii acestora catre Palatul Cotroceni, pentru convorbiri cu seful statului.
google-analytics.com