Cautare

6267 de rezultate pentru "miercuri 03 06 2009" (3.34 secunde)
Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion. Incinerarea Cristinei Topescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan - Barzesti din Bucuresti.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la stadionul Parc des Princes din Paris, ca atat Romania, cat si Elvetia pot castiga meciul programat miercuri la EURO 2016.
CUM VA PROTESTA MIERCURI Mai multe site-uri de internet protesteaza miercuri impotriva unui proiect de lege controversat impotriva pirateriei. ... Wikipedia in engleza SE INCHIDE miercuri, 18 ianuarie.
Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud. ... Alba), Casa de Cultura a Sindicatelor Miercuri, 22 mai 2013, ora 19:00, TARGU MURES (Jud. ... Brasov), Centrul Cultural Reduta Miercuri, 29 mai 2013, ora 20:00, HUNEDOARA (Jud.
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
miercuri si sambata. ... miercuri si sambata. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... miercuri si sambata. VARSATOR Se asterne o saptamana de pace in inima ta.
miercuri si sambata. ... miercuri, vineri si duminica. ... miercuri, joi, vineri si duminica. ... miercuri si joi. PESTI Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare.
Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 5,3 grade Magnitudinea seismului produs miercuri, la ora 1:20, in zona Vrancea a fost revizuita la 5,3 grade pe scara Richter, iar adancimea la 97 km, conform datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).
Instabilitate atmosferica accentuata cu averse torentiale, descarcari electrice si vijelii pana sambata noapte Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica valabila de miercuri dupa-amiaza pana sambata la ora 23:00.
Vremea se va mentine destul de calda pentru aceasta perioada si miercuri, dar de la finalul acestei saptamani putem spune ca vine iarna. Pentru miercuri, meteorologii au prognozat 5 grade in Capitala, dar de vineri, temperaturile incep sa scada si sunt anuntate ninsori in zona montana.
Meteorologii ANM au emis avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 16 judete din sudul si sud-estul tarii, incepand din noaptea de marti spre miercuri.
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente si mai intense in regiunile nordice, nord-estice, vestice si centrale, iar in a doua parte a zilei de marti (30 aprilie) si la inceputul noptii de marti spre miercuri (30 aprilie/01 mai) in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, precum si in Muntenia, Moldova si Dobrogea.
9 grade C - Marti, 17 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 0gradeC si 13 grade C - miercuri, 18 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 2 grade C si 15 grade C Precipitatii:
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni. ... O fi miercuri, o fi joi?
Surse din PDL Cluj au declarat luni corespondentului Mediafax ca premierul va sosi miercuri dupa-amiaza la Cluj-Napoca, dupa ce marti va participa la sedinta de Guvern privind proiectul de buget pe 2009.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca miercuri dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire a coalitiei de guvernare pentru discutarea bugetului de stat pe 2009, iar forma finala a acestuia ar putea fi realizata pana la sfarsitul lunii.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
Asumarea ar fi putut fi suspendata daca CCR s-ar fi pronuntat miercuri pe conflictul constitutional Parlament-Guvern invocat de Mircea Geoana. ... Miercuri, 27 octombrie, plenul Curtii trebuia sa se pronunte in privinta conflictului constitutional ridicat de presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,2495 lei/euro, nivel neatins din 22 septembrie, in crestere cu peste cinci bani(1,22%) fata de cel de miercuri, in urma crizei politice declansate de remanierea vicepremierului Dan Nica si iesirea PSD de la guvernare.
google-analytics.com