Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (3.83 secunde)
Cronica Romana informeaza : Consecintele dublului limbaj (Autor: Iulian BADEA ) Campania electorala din 2008 a inundat, ca de fiecare data, Romania in promisiuni electo¬rale.
Cronica Romana informeaza: "Argumentul" abuzurilor (Autor: Iulian Badea ) Pedelistii resping categoric varianta trecerii in Opozitie dupa alegerile locale si parlamentare din 2012.
Cronica Romana informeaza: "Argumentul" obedientei totale(Autor: Iulian Badea ) Emil Boc se afla la Palatul Victoria de doi ani si opt luni.
Cronica Romana informeaza:
Cronica Romana informeaza:
Daca aceasta boala a tradarii devine cronica si se transforma in fenomen, atunci, pentru USL, dezastrul va fi total.
Cronica Romana informeaza: Dependenti de aliante politice Partidul Conservator capata din ce in ce mai mult contur. Dupa indelungi ezitari si dupa rusinoase dezertari, formatiunea politica fondata de Dan Voiculescu parca-parca reuseste sa faca primii pasi in marea politica.
Cronica Romana informeaza: PSD cere devansarea parlamentarelor in mai sau iunie 2012 Presedintele PSD, Victor Ponta, a decla¬rat, recent, la Mamaia, ca, daca PDL doreste, se pot devansa alegerile parlamentare pentru luna mai sau iunie, el apreciind ca pentru acest lucru este suficient sa se parcurga procedurile constitutionale.
Cronica Romana: Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi.
Cronica Romana informeaza: Calcule electorale in politica penibilului (Autor: Dragos Moldovan) Reprezentantii Puterii, in special Partidul Democrat Liberal, au inceput in forta noua sesiune parlamentara.
Cronica Romana : Social-democratii nu vor vota legea asistentei sociale Senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu a respins acuzatiile ex-ministrului muncii, Sebastian Lazaroiu, potrivit carora opozitia blocheaza legea asistentei sociale in Parlament, precizand ca PSD se va opune proiectului de lege care-si propune "sa taie cu toporul’’.
Cronica Romana: Gafe pe banda rulanta in Opozitie (Autor: Dragos Moldovan) Descalificant! Absolut descalificant ceea ce se intampla in Partidul Democratiei Sociale.
Mai ales ca rezultatul unor astfel de operatiuni "revolutionare" ar putea fi sau intrarea intr-o faza de instabilitate politica cronica, sau o deriva populista care, in conditiile slabiciunii genetice a democratiei romanesti, ar putea inchide scurta paranteza postdecembrista.
Cronica Romana informeaza:
Cronica Romana informeaza :
Publicul a fost intr-o stare de indecizie cronica intre 2004 si 2009. Acum s-a hotarit. In 6 mai 2010 s-a hotarit..
Cronica unui esec mai catastrofal chiar decat era anuntat. Iar zelul cu care a iesit in fata si a debitat aberatii, uneori chiar abjecte, livrate din subsolul de la Modrogan, l-a descalificat pe Blaga in calitate de alternativa.
Cronica Romana : Ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, a premiat cinci ONG-uri pentru ideile lor de proiecte Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, a acordat premii pentru cinci organizatii non-guvernamentale romanesti, care activeaza in domeniul dezvoltarii teritoriale si coeziunii sociale.
E limpede ca avem aici de a face cu o problema cronica si nu e deloc sanatos sa continuam sa o ignoram ori sa ne prefacem ca o tratam cu superioara intelegere (asa cum vad ca sunt unii tentati sa o faca) multumindu-ne sa constatam ca Transilvania nu poate fi impachetata intr-un rucsac si nu are nimeni cum pleca de aici cu ea.
incapacitatea noastra administrativa cronica de absorbtie a fondurilor europene. Structurile regionale au fost cele mai eficiente in efectuarea de proiecte si absorbtia fondurilor europene, mult mai eficienta decat structurile nationale", a spus Ponta la un seminar pe tema regionalizarii.
google-analytics.com