Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (2.66 secunde)
Oprescu a declarat ca in sistemul sanitar este "haos", referindu-se la legislatie, cozile de la farmacii sau "subfinantarea cronica".
Georg Kraus, in CRONICA TRANSILVANIEI: INTAMPLARI DIN PERIOADA 1618-1663 scrie: - In 1657, pe data de 2 februarie, au fost observate pe cer 3 stele de foc intr-un nor negru, luptandu-se una cu alta.
Recomandarile psihologilor Iata 12 recomandari ale acestui psiholog, publicate pe site-ul bazei aeriene Edwards din California, pentru a impiedica depresia obisnuita din perioada sarbatorilor sa se transforme intr-una cronica:
Antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS) sunt folosite pentru a trata durerea acuta (pe termen scurt), cat si durerea cronica de spate, din zona gatului si durerea musculara.
- - amelioreaza tulburarile gastro-hepatice, ulcerele gastro-duodenale, gastritele hiperacide, hepatita cronica si virala, ciroza, ascita, bila lenesa, insuficienta hepatobiliara si litiaza biliara;
stimuleaza tranzitul intestinal, sunt benefice in constipatii ocazionale sau constipatie cronica, dar si in situatii de balonare, gaze, dureri abdominale.
- Talpa-gastei are efect sedativ pe sistemul nervos central si inima, fiind indicata in cardio-patia ischemica cronica, hipertensiunea arteriala si insuficienta cardiaca.
intreaba un consilier municipal newyorkez - Daca tutunul e asociat in mod traditional cu cancerul pulmonar si bolile cardio-vasculare, canabisul nu e strain de tuse si bronsita cronica, plus multe altele, printre care si schizofrenia, psihozele sau accidentele, spun cercetatorii.
Astfel, se introduce o noua circumstanta agravanta, prin care oricarei infractiuni i se va imprima un caracter mai grav in cazul in care savarsirea acesteia a avut drept mobil temeiuri de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, gen, orientare sexuala, opinie, apartenenta politica, convingeri, avere, origine sociala, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA.
Din referatul medical se mai arata ca detinutul avea tulburari de personalitate, colon iritabil, discopatie lombara, lues tratat sero-rezistent, microlitiaza renala si gostroduodenita cronica, pentru care medicul Gabriela Stan i-a prescris tratamentul cu medicatia necesara, infirmand existenta diagnosticului de hemofilie tip A reclamat de D.
Singurul care nu s-a declarat un sustinator al acestuia a fost Horatiu Buzatu, care a explicat ca "neperformanta cronica" a liberalilor in Dolj a fost cauzata si de alte motive decat conducerea filialei.
Toxicitatea cronica a lipsei de bun simt consta in forta de iradiere in masa pe care o capata atitudinile venite de la cel mai inalt nivel, ca si in functia de model, de referinta si de comparatie pe care orice vorba sau gest al capateniei statului o are pentru omul de rand.
Iulian Badea publica in Cronica Romana un articol intitulat "Iluzii social-democrate", pe care il puteti citi in continuare. 'Luptele pentru Putere, pentru functii au transformat scena politica intr-o avalansa interminabila de scandaluri.
Asta face sistemul de pensii nesustenabil, alaturi de problema cronica a muncii la negru, ca sa nu mai vorbim de aspectul migratiei motivate economic.
Iulian Badea publica in Cronica Romana articolul intitulat "Un spectacol jalnic", pe care il puteti citi in continuare. 'Jalnic spectacolul pe care alesii ni l-au oferit (si) ieri in Parlament, pe marginea revocarii lui Geoana din fruntea Senatului.
Daca asta se doreste si credem ca putem reusi, sa faca altcineva, nu cu mine prim-ministru, pentru ca nu voi putea tolera ca o situatie pe care o cunoastem, cronica, nedreapta, dar avantajoasa pentru cei care au pensii speciale, sa fie tolerata in detrimentul celor 22 de milioane de romani.
Redactia Economica publica in Cronica Romana un articol cu titlul "BASESCIANISM IN STARE AVANSATA", pe care il puteti citi in continuare.
Iulian Badea publica in Cronica Romana articolul "Sub blestemul algoritmului politic", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania a fost "transata" de actuala Putere.
Dragos Moldovan face praf UNPR, in Cronica Romana. Cititi in continuare argumentele de bun simt ale jurnalistului, care sustine ca UNPR este o aratare dezgustatoare.
Iulian Badea publica in Cronica Romana articolul "Dezastrul, garantat de actuala Putere", pe care-l puteti citi in continuare. 'Premierul ne linisteste.
google-analytics.com