Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (3.37 secunde)
Iscusit, Filip si-a tocmit cronicari care sa-i porcaie adversarii si a infiintat Cronica Consiliului, tot pe banii poporului. In Cronica, ziaristi cu simbrie urmau sa laude faptele de vitejie ale lui Filip si grija sa pentru norod.
PSD-ul revine ca alternativa la actuala putere, este doar o problema de timp si de munca serioasa din partea noastra, iar in acest timp lumea se va lamuri si ca actuala putere sufera de lipsa de solutii si de incoerenta cronica.
Nascuta la 1 martie 1938 in Comuna Dolhasca, Judetul Suceava, Zlavoc Maria, nu are antecedente penale, iar din concluziile rapoartelor de expertiza medico-legala rezulta ca aceasta sufera de cardiopatie ischemica dureroasa cronica, hipertensiune arteriala oscilanta, diabet zaharat, discopatie lombara, necesitand internare pentru tratarea acestor boli", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Eu spun ca este un tip de ineficienta cronica care ne costa pe toti. Iar acum cand este criza cred ca partea buna a crizei artrebui sa fie sa invatam sa gospodarim mai bine banul pe care il avem.
Se mentine sanctiunea de 1000 lei noi pentru medicii care elibereaza doua prescriptii pentru acelasi pacient, cu aceeasi boala cronica, intr-o luna.
Principala caracteristica a agriculturii romanesti, in perioada tranzitiei, o reprezinta lipsa cronica a capitalului. Aceasta a determinat cresterea ineficientei in alocarea resurselor cu consecinte asupra cresterii si competitivitatii fermierilor romani si a intregului sector agricol.
Ziarul Cronica Romana a fost lansat la 25 ianuarie 1993 cub conducerea directorului Horia Alexandrescu. Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Cronica unei demisii... Ministrul Educatiei, Mircea Miclea, a anuntat ca isi da demisia de onoare a doua zi dupa aprobarea in sedinta de Guvern a proiectului de buget pentru 2006, nemultumit de fondurile alocate Educatiei.
Este inacceptabil ca Ministerul Culturii si Patrimoniului National sa intre in rezonanta cu un sistem de manipulare a opiniei publice care profita in exces de gravele probleme sociale existente la Rosia Montana si de lipsa cronica de informare a populatiei in privinta conditiilor necesare pentru o dezvoltare cu adevarat durabila.
- Ziarul Cronica Romana a fost lansat la 25 ianuarie 1993 sub conducerea directorului Horia Alexandrescu. Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Potrivit celor mai recente statistici, una din patru persoane sufera, in Romania, de cel puțin o boala cronica sau de o problema de sanatate de lunga durata.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Daca e vorba de o problema de natura cronica, greu de vindecat, va fi necesar sa-ti schimbi stilul de viata, in paralel cu tratamentul prescris de medic.
Actor in mai mult de 30 de lungmetraje si mai multe seriale tv, Artus de Penguern era realizator si tinea o cronica in cadrul unei emisiuni de televiziune.
Si sa va cautati de HIV, hepatita B, hepatita C, o radiografie pulmonara, in asa fel incat sa stiti ca nu aveti SIDA, nu aveti hepatita cronica cu virus hepatic B sau C sau tuberculoza.
TratamentSus Schizofrenia este o boala cronica ce necesita tratament de-a lungul intregii vieti, chiar daca pacientul se simte mai bine, iar simptomele nu sunt evidente.
In Statele Unite ale Americii apar in fiecare an mai mult de 1 milion de cazuri de salpingita cronica in decursul unui an;
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Cancerul de colon poate sa apara pe o leziune preexistenta, pe un focar de iritatie cronica sau pe orice tumora benigna.
senzatii de greata, "arsura" sau "nod in stomac", diaree sau constipatie cronica, aerocolie( balonare), dureri abdominale vagi, difuze, lipsa poftei de mancare - Vertij, senzatie de "cap tulbure", ameteala - Dureri la nivelul pieptului ca o senzatie de greutate, apasare;
google-analytics.com