Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (6.44 secunde)
anume ca nu exista niciun aranjament pana la aceasta ora, iar micul Boc nu vrea sa auda de demisie. Iar iesirea nervoasa a lui Ioan Oltean, care spune ca nici vorba sa se fi discutat de demisie in PDL denota ca si premierul are un sprijin important.
Ca da bine pe micul ecran? Toate aceste intrebari starnesc rasul. E de mirare cum Crin Antonescu va fi avut alte raspunsuri decat cele de bun-simt si va fi decis o desemnare care ne arata mai degraba felul in care gandeste Domnia Sa.
Isi va face micul lui joc golanesc, va mai starni ceva isterii mediatice, asteptand o noua suspendare. Care va veni, la un moment dat.
Ele constituie niste contratacuri, pentru ca atat Traian Basescu, cat si Tariceanu cu micul grup de la sectorul 1 al domnului Chiliman, au afectat imaginea lui Crin Antonescu in partid si pe scena politica.
Nastase l-a prezentat public pe Victor Ponta drept "micul Titulescu". La Paris am vazut ieri un premier al Romaniei sigur pe el, dezinvolt, capabil sa repare intr-o mare cancelarie a Europei ceea ce a stricat acasa Traian Basescu.
Toate acestea se vor schimba sub domnia lui Carol, pana la inceputul noului secol Bucureștiul fiind numit micul Paris, iar Romania, Belgia Orientului.
Scos din mediul sau securizant, micul oras transilvan, cu oameni asezati si cu putine probleme, nu intotdeauna gestionate de el, s-a trezit propulsat peste noapte in fruntea unui partid mancat de orgolii si de crize interne, care are obiceiul foarte pamantean de a-si canibaliza sefii, cu o viteza demna de lucruri mai bune.
Bogdan Tiberiu Iacob) In micul PC e agitatie tot mai mare, se vorbeste ba de fuziunea cu PLR, ba de scindare - ca si atomul e divizibil, se stie - iar scandalurile se tin lant, mai ales ca liderul partidului admite, senin, sa a primit numele viitorului partid prin SMS, probabil de sus, precum Moise poruncile de la Doamne-Doamne.
Banca Transilvania a inaugurat la Bucuresti prima cafenea bancara din Romania, denumita BT Cafe, unde oamenii de afaceri si clientii bancii isi pot lua micul dejun, aici citind presa financiara, urmarind evolutia pietelor bursiere sau verificandu-si e-mailul.
Tariful include masa festiva de Paste si este valabil atat in pensiuni turistice, cat si in demipensiuni (micul-dejun si cina incluse).
De exemplu, micul intreprinzator poate sa ia un credit agricol pe care sa-l considere cofinantare la un proiect Sapard. In context, Flutur a precizat ca acest proiect de lege se refera la fondul de garantare a creditului rural si la fondul pentru IMM-uri.
Tot pentru petrecerea Anului Nou, Turist Center ofera pachete de 5 zile in zonele balneare, contra sumei de aproximativ 4 milioane de lei vechi, bani in care intra micul dejun si masa festiva.
Aceasta este in prezent singurul motel aflat chiar in centrul statiunii, iar o camera de doua persoane se inchiriaza contra 110 RON, micul dejun fiind inclus in pret.
"Noi avem o oferta speciala, de sase zile, si pentru cei care nu vin prin cele doua case de asigurari, care cuprinde cazarea la 250.000 de lei plus TVA pe noapte, doua tratamente balneare - 80.000 de lei si micul dejun de la 60.000 de lei la 80.000 de lei", afirma Linica Stan, directorul unitatii.
Hotelul Rex, dotat cu patru stele, ofera un sejur de 2 zile, la care se adauga micul dejun si masa festiva la pretul de 800 RON.
Pentru hotelul "Flamingo", de patru stele, unde se ofera decat micul dejun, preturile incep de la 30 de euro/persoana pe zi si pot ajunge si la 45 de euro.
Micul "bolid" poate atinge o viteza maxima de 50 km/h si are o autonomie de 100 de km. Din cate se pare, CMEC are planuri mari pentru noua sa creatie, intentionand sa o comercializeze nu doar in China, ci chiar si pe Batranul Continent.
Ca sa nu mai vorbim de decoratiuni, muzica, jocuri, concursuri, dans, clovn, DJ, Zina cea buna, Micul Vrajitor etc.
La un hotel de trei stele din statiunile de la Marea Neagra, o noapte de cazare s-a contractat de catre agentiile de turism cu 25 de euro, tarif in care este inclus si micul dejun.
Toyota Aygo Pentru cei interesati de masini japoneze, Toyota vine cu micul Aygo la un pret DDP de 8.602 euro pentru varianta cu trei usi si 9.899 de euro pentru Aygo Plus.
google-analytics.com