Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (3.42 secunde)
Liderul Marian Sarbu, amenintat cu Parchetul pentru averea imobiliara facuta in mod nebulos, incearca sa potoleasca apele agitate din micul partid, promitand ca in cazul in care aceste masuri de reducere a salariilor si pensiilor nu se vor dovedi temporare, UNPR va iesi din coalitia de guvernare.
"Bucurestiul poate redeveni Micul Paris si poate atrage zeci-sute de mii de turisti. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa rezolvam cateva probleme presante.
"Bucurestiul poate redeveni Micul Paris si poate atrage zeci, sute de mii de turisti. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa rezolvam cateva probleme presante.
Trebuie sa luam bani pentru investitii, nu ca sa mancam" - a declarat, miercuri seara la TVR, presedintele Basescu, in cea de-a doua sa prezenta pe micul ecran de stat, dupa lungul autoexil spre ecrane marginale.
Multele servicii de informatii ale statului roman au protocoale de colaborare cu institutiile similare ale Statelor Unite asa incat, nu trebuie sa ne ingrijoram ca la Washington nu s-ar sti cata apa plata bea la micul dejun Traian Basescu sau in ce bazin inoata seara premierul Boc.
Nu e nevoie de nici o "constructie" si alte frectii clamate de Ponta, micul fanfaron si un pic mai marele fariseu.
Nu e nevoie de nici o "constructie" si alte frectii clamate de Ponta, micul fanfaron si un pic mai marele fariseu.
Patriciu, la fel, acum vad ca se ocupa cu micul comert de "intampinare". Devalorizarea leului l-ar lovi maxim, ca tot ce vinde el se importa.
Si in ziua cand PSD si PNL, insotite de micul PC, au intrat intr-o armonie oficiala, dupa o perioada de false si zgomotoase suparari.
Daca ati avea curiozitatea sa cititi unele din scrierile lui Gusti (din pacate nu au fost adaptate pentru micul ecran, asta ar fi usurat lucrurile, Prezidente fiind consumator fruntas si de pixeli, nu doar de lichide cu miros indoielnic pentru amatorii de "Doua p‘o craca"), ati afla ca in Romania interbelica (unde politicile promovate de guvernele pe care le-ati girat sau din care ati facut parte au dus agricultura si lumea satului) o exploatare agricola de pana in 7,5 ha-10 ha era cumparatoare neta de alimente.
Micul Titulescu a uitat probabil pentru o clipa ca nu mai este liderul rebel al tineretului pesedist si s-a trezit spunand ca partidul nu mai atrage membrii intrucat lumea fuge de asocierea cu Ion Iliescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie.
"Am vorbit cu mai multi colegi la micul dejun, la hotel si nu stiau nimic de amanarea CNC. Aveam stabilit si noi un program", a spus un parlamentar democrat-liberal.
de micul trafic de frontiera, de legislatii bilaterale, de adoptarea legii, de catre Romania si R. Moldova, cu privire la ajutorul nerambursabil si multe altele.
Marea problema e ca, din ultimele informatii care se vehiculeaza, micul Boc nu prea se mai da dus din fruntea guvernului si ii pune nervii presedintelui la grea incercare.
De aceasta data, insa, micul premier ar pleca triumfal, ca un erou, victima a intereselor anti-nationale ale unora bla-bla-bla. Votul contra al UDMR ar insemna automat plecarea din coalitie;
Le-a fascinat deopotriva si micul privilegiu dobandit prin lingerea condurului: o icrisoara diplomatica, un institut cultural, o stergere de datorii la editura, un piscot, acolo, ceva:
In loc de asta, micul premier, si la propriu si la figurat, demonstreaza ca, dupa ce a devenit maestru in privinta Dreptului Constitutional aplicat dupa ureche si al guvernarii hei-rup, acum stie atat de bine Regulamentul Senatului, incat il si viseaza noaptea.
In micul Titulescu sta pitita te pomenesti o mare manusa de fier! Sau un posibil dictator? Sunt tanar, declarai, nu ma grabesc.
"Micul Titulescu" a inteles mai bine resorturile care-l fac pe un presedinte de partid sa fie intr-adevar un lider. Iar istetimea lui l-a facut sa demonstreze nu numai in interior, ci si in exterior capacitatea de a conduce PSD.
Romanii, considerati apatici si dispusi sa inghita nu doar taieri de salarii ci si umilinte in cascada, servite de la micul dejun pana la cina, de triunghiul de fier Basescu-Udrea-Boc, au rabufnit.
google-analytics.com