Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (2.92 secunde)
Fostul premier a afirmat ca isi doreste ca romanii sa redescopere solidaritatea in sensul de a trece de "micul nostru univers si sa ne gandim la faptul ca "familia noastra mare" are si ea nevoie de un "sentiment de legatura" si, mai ales, de optimism".
Cel supranumit "Micul Titulescu" l-a invins in finala pentru sefia partidului pe Mircea Geoana la capatul unui congres ce a tinut mai mult de 17 ore. ... "Din profil, seamana cu Titulescu", spunea glumind, in 2002, Nastase, comparatie ce i-a adus porecla de "micul Titulescu".
Daca pentru parintele sau spiritual, Ponta e "micul Titulescu", pentru mine el e "micul Vadim"", scrie Cristian Preda, pe blog.
A fost poreclit "micul Titulescu"de prieteni. ... Gestul a fost facut la invitatia liderului de atunci al social-democratilor, premierul Adrian Nastase, care l-a cooptat in echipa sa guvernamentala, recomandandu-l drept "micul Titulescu".
Independentii Rares Bogdan si Cozmin Gusa vor aparea pe micul ecran si nu-si vor zice nimic si niciodata despre existenta partidului lor, nici a SRI-ului, nici macar a lui Klaus Iohannis.
In cadrul pachetelor de oferte sunt incluse micul dejun, cina cu preparate specifice de post pentru Ajunul Craciunului, cina festiva cu Mos Craciun, in cadrul careia vor fi oferite purcel de lapte, dulciuri de casa si programe artistice, dar si pranzul traditional si impodobirea bradului in zona ruinelor Cetatii Callatis, aflate in interiorul hotelului.
Intoarcerea lui Teo Trandafir pe micul ecran, la Kanal D, din toamna, este asteptata cu mare interes de fanii ei, dar si cu mari emotii de catre rivalii ei, Catalin Maruta si Simona Gherghe, caci vor intra in concurenta directa cu "mama" emisiunilor de divertisment.
De aceea, nu avem voie sa sarim niciodata peste micul dejun. ... in plus, aveti la dispozitie intreaga zi pentru a arde caloriile de la micul dejun.
Micul amanunt - Rotita scroll, Partea 1 1995 ne-a adus ProAgio, primul mouse cu rotita scroll, sau mai degraba Mouse Systems a facut-o. ... Micul amanunt - Rotita scroll, Partea 2 Mouse Systems a facut o treaba intradevar buna cu rotita de scroll.
MyPrecious Buzztard a fost "imblanzit" de Micul Print si asa "Tu vei avea stele care rad" in noua noastra colectie.
Cu alte cuvinte, o astfel de bautura poate "inlocui" cu succes micul dejun sau cina.
Bea o ceasca de ceai verde dimineata la micul dejun - astfel stimulezi metabolismul .
"Specialitatea noua pe piata a fost micul de peste, care a avut succes la targul pescaresc din Parcul Lia Manoliu!
Nu sari niciodata peste micul dejun Nu uita niciodata de micul dejun pentru ca stimuleaza metabolismul, mareste capacitatea de concentrare, creste nivelul de energie si imbunatateste starea psihica.
"Ultimul si cel mai exotic" palat al reginei Maria a fost construit si decorat in intregime dupa propriul gust artistic, in micul "oras alb" situat pe "Coasta de Argint" a Marii Negre, la aproximativ 120 km de Constanta, intr-o regiune de vis, cel mai stralucit punct verde de pe coasta arida a Dobrogei, o oaza romantica si un cadru perfect pentru o fantezie arhitectonica.
Arcul de Triumf face parte din grupul monumentelor si cladirilor construite cu arhitecti francezi incepand cu sfarsitul secolului al XIX-lea - Ateneul, cladirea CEC-ului, Banca Nationala, Muzeul National de Istorie - care au contribuit la crearea imaginii Bucurestilor de "Micul Paris".
A aflat ca in micul avion care urma sa decoleze spre Oradea, unde echipa medicala formata din cinci specialisti trebuia sa fie implicata intr-o interventie complicata de prelevare a unor organe, este un loc liber.
Alimentele care maresc riscul de Alzheimer Evitati ouale si sunca prajite la micul dejun, gratarul si cartofii prajiti la pranz Substantele toxice care se gasesc in cantitate apreciabila in alimentele prajite cresc riscul de aparitie a maladiei Alzheimer, sustine un grup de specialisti de la University College London.
• Nu mananci micul dejun Este foarte important sa iti pregatesti de mancare ceva sanatos si satios dimineata, atunci cand nu stii cum sa faci sa iesi mai repede pe usa. ... Micul dejun "da start" metabolismului tau si, in functie de ce consumi, poti arde calorii o zi intreaga.
"Micul Pizzer" sau "Micul Cofetar", activare prin care acestia vor invata sa prepare pizza sau tiramisu; Teatru de papusi, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio;
google-analytics.com