Cautare

68 de rezultate pentru "metrorex" (3.81 secunde)
Proiectul va fi realizat in colaborare cu Metrorex, a declarat pentru B365.ro directorul Regiei, Gheorghe Udriste.
Iar constructia celor trei linii noi ar putea fi terminata in anul 2020 daca finantarea este ritmica, locuitorii rabdatori si constructorii seriosi", ne-a declarat directorul general al Metrorex SA, Gheorghe Udriste.
METROREX.
Bugetul Metrorex va asigura majorarea salariilor Salariatii de la metrou vor primi majorari salariale conform noului buget Metrorex care urmeaza sa fie aprobat prin hotarire de Guvern, a declarat, pentru directorul general Metrorex, Liviu soava.
MEDIAFAX informeaza ca Metrorex studiaza construirea unei magistrale Rahova-Colentina. Metrorex vrea sa organizeze o licitatie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrarile urmand sa se desfasoare pe o perioada de circa 7-8 ani, a anuntat, miercuri, operatorul de metrou.
Metrorex vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua noi statii Metrorex, operatorul retelei de metrou din Bucuresti, vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua statii, pana in zona lacului Straulesti, unde va fi construit un nod terminal cu o parcare, un dispecerat si o autogara, investitia fiind estimata la 1,22 miliarde lei, inclusiv TVA (298,5 milioane euro).
implementarea in 2012 a biletului unic pe RATB si Metrorex. ... Autoritatea va fi un ordonator tertiar de credite, o sa colaboreze cu institutii precum RATB, Metrorex, CFR sau companii care opereaza trenuri regionale", explica Adrian Crit.
ELECTROPUTERE va livra catre METROREX pana in septembrie 2007 inca 20 de garnituri de tren, realizate in colaborare cu BOMBARDIER.
Metrorex a anuntat licitatia pentru constructia liniei spre Otopeni.
Metroul s-ar putea extinde in localitatile din jurul Capitalei Metrorex ar putea lansa anul acesta anuntul de intentie privind studiul de fezabilitate pentru extensia catre Nord a Magistralei 2, cu inca 2 statii de la Pipera.
Fara pierderi, aceasta este deviza sub care trebuie sa evolueze anul acesta Compania de drumuri, Metrorex si CFR Marfa. ... Metrorex nu are datorii datorii la stat, dar incheie anul cu pierderi din cauza unei restante la un prestator de servicii.
Santurile vor trece peste vechea strada Razoare si se vor "lega" in dreptul percelei de vis-a-vis, expropriata de Metrorex si curatata de imobile.
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un Acord de Cooperare intre Primarie si Metrorex pentru realizarea pasajelor subterane de la Razoare. ... Astfel, putem economisi niste bani", preciza Gheorghe Udriste, directorul general al Metrorex SA din perioada respectiva.
Avem banii asigurati lucrarilor, deja constructorii au adus 8 basculante cu echipamente necesare sapaturilor", a aratat directorul Metrorex Aurel Radu. ... Potrivit directorului Metrorex, frezele sunt deja in pamant la Academia Militara.
Potrivit unui comunicat al Metrorex, remis vineri AGERPRES, proiectul este inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti - Ilfov (PMUD) 2016 - 2030, in acest moment documentatia proiectului aflandu-se pe circuitul procedurii de aprobare prin Hotarare de Guvern.
Potrivit unui comunicat al Metrorex, remis vineri AGERPRES, proiectul este inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti - Ilfov (PMUD) 2016 - 2030, in acest moment documentatia proiectului aflandu-se pe circuitul procedurii de aprobare prin Hotarare de Guvern.
Reactia Metrorex, dupa ce Comisia Europeana a criticat Magistrala 6. Metrorex a reactionat, prin intermediul unui comunicat, dupa ce Comisia Europeana a criticat proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni (Magistrala 6) si a cerut lamuriri legate de traseul ales, dar si de costurile pentru proiectul M6.
Pe lista societatilor care vor fi listate la Bursa in prima etapa a privatizarii se afla Societatea de Administrare Active Feroviare, Metrorex, Aeroportul International "Henri Coanda", Aeroportul International Bucuresti-Baneasa - "Aurel Vlaicu", Aeroportul International Constanta, Aeroportul International Timisoara - "Traian Vuia", Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati si Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
Directorul general Metrorex, Gheorghe Udriste:
google-analytics.com