Cautare

110 de rezultate pentru "metro" (5.42 secunde)
Ultimul sondaj de opinie realizat de INSOMAR si Metro Media Transilvania arata ca 79,1% dintre romani vor vota la 19 mai impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu, in vreme ce 20,9% vor vota pentru demitere.
Dancu e neutru, pentru ca azi, intr-un sondaj "Metro Media Transilvania", da castigator PSD-ul, iar in sondajul IRES (e noua porecla pentru "Metro Media Transilvania") de a doua zi, da castigator PDL-ul.
Simbata, 2 iulie, programul de lucru al sucursalelor bancii si al agentiilor deschise de Banca Ţiriac in cadrul magazinelor Metro este obisnuit, unitatile functionind conform programului aferent zilei de simbata.
Reprezentand Divizia de Retail al cunoscutului Grup Metro, REAL este amplasat la iesirea din municipiul Constanta spre Mangalia, in imediata apropiere a mall-ului Metro II si a complexului comercial Praktiker.
Printre cei mai importanti retaileri prezenti in Romania, Deloitte enumera companiile germane Metro si Rewe, grupul belgian Delhaize si retelele franceze Carrefour si Louis Delhaize.
SNP Petrom, Mittal Steel Galati (SIDEX), Rompetrol Rafinare (Petromidia), Metro Cash & Carry, Automobile Dacia, Petrotel Lukoil, RomTelecom, Orange, Lukoil Romania SRL si Vodafone. ... Astfel, pe langa SNP Petrom, Mittal Steel, Rompetrol Rafinare (Petromidia) si Metro, si Automobile Dacia a depasit acest prag.
Printre primele zece locuri in topul realizat de Deloitte se numara Wal-Mart (SUA), Carrefour (Franta), Home Depot (SUA) si Metro (Germania). ... Printre acestia se afla Metro, Intermarche, Delhaize Group, Marks&Spencer, Avon si Praktiker.
Astfel, un teren de 1.000 de metri patrati in Galati, in zona Metro, cu deschidere la DN26 (n.r - una dintre cele mai solicitate zone pentru constructii), costa in prezent 50.000 de euro.
Din reteaua societatii se mai alimentau supermarketul Metro si Parcul Industrial in care sunt locate 23 de firme si muncesc 864 de salariati. ... supermarketul Metro si Parcul Industrial Craiova - unitate unde sunt locate 23 de firme cu 864 de salariati.
supermarketul Metro si Parcul Industrial Craiova - unitate in care sunt locate 23 de firme cu 864 de salariati. ... Metro a platit pe loc, iar Centrul de Incercari in Zbor (CIZ) a spus ca plateste azi (ieri-n.r.).
Aceeasi reteta de extindere prin franciza au aplicat-o si germanii de la Metro, care au intrat pe piata rurala cu brandul La Doi Pasi.
Mai trebuie mentionata posibilitatea trecerii de la modul pe verticala a ecranului la cel pe orizontala, ceea ce înseamna ca tastele se vor regasi pe partea dreapta a device-ului.Intel Mobile Metro Notebook pentru doamneIntel pune la dispozitie un nou laptop, denumit Inter Mobile Metro Notebook.
Doua sondaje realizate dupa alegerile din 28 noiembrie de IMAS si, respectiv, Metro Media Transilvania atesta ca Adrian Nastase se mentine in topul preferintelor electoratului, devansindu-l pe Traian Basescu cu 12-14 procente.
Ca sa uite lumea de amatorismul si incompetenta institutului de sondare a opiniei publice, "Metro Media Transilvania", condus de Dancu, l-a rebotezat in IRES.
De altfel, noi ne aflam in curs de extindere. Iar in privinta clientilor din Romania, vom incepe cu Selgros, Metro, Aliment Murfatlar”, a precizat Mircea Basescu.
Investitorii romani din Republica Moldova sunt, in cea mai mare parte, companiile straine intrate in Romania care acum se extind - in special bancile - BCR, Raiffeisen Leasing, BT Leasing, dar si Rompetrol si Petrom, Metro, UTI, Romstal Trade European Drinks sau Arabesque.
"Mi-a spus la un moment dat sa platesc eu utilitatile pe care le-a adus Craiova la Metro, daca vreau sa recunoasca ale cui sunt terenurile si ca, in definitiv, ce inseamna pentru mine doua miliarde, impozitul care ni se cuvine, dar pe care il incaseaza acum Craiova de pe pamanturile noastre".
Trei sferturi dintre românii prezenti la urne au votat împotriva demiterii sefului statului si doar un sfert au votat pentru, potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Insomar si Metro Media Transilvania (MMT) la iesirea de la urne.
Nu vor disparea firmele serioase, dar vom mai scapa de acele tarabe insalubre care vand mici cumparati de la Metro si care ne fac de ras litoralul.
Reamintim ca Florin Sorin Meliu, de 26 de ani, agent in cadrul Biroului Accidente Usoare al SPR Constanta, a fost grav ranit, marti dupa amiaza, intr-un accident de circulatie produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, in dreptul Metro 1.
google-analytics.com