Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (4.13 secunde)
Avem un potential agricol imens, dar agricultura noastra este inca la discretia conditiilor meteo. Desi spunem ca am incheiat tranzitia la economia de piata, regimul de proprietate funciara este inca un santier, care se misca lent si care nu si-a gasit directia, indiferent de cei s-au succedat la guvernare.
Pentru acest obiectiv, cat si pentru alte lucrari interioare, au mai fost alocati circa 242 milioane lei, dar din cauza conditiilor meteo nefavorabile, din perioada noiembrie-decembrie si, in special, a infiltratiilor de ape freatice in jurul bazinului, lucrarile de hidroizolatie nu au putut fi executate la o calitate buna.
Pai doar se stie ca e mai usor sa dai vina pe conditiile meteo nefavorabile, doar au facut-o si altii, asta-vara, si nu au patit nimic!
Vremea va fi instabila in seara zilei de marti, 8 iulie, si in prima parte a noptii in Banat, Crisana, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in cursul zilei de miercuri, 9 iulie, indeosebi in vestul, nordul si centrul tarii, anunta romaniatv.net.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data.
A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara. Desi in ultimele zile s-au inregistrat temperaturi de iarna, liliacul a inflorit.
Site-urile si programele tv ti vor furniza informatii cu privire la evolutia codului meteo. Asigura-te ca ai cel putin un radio care merge pe baterii, nu doar cu curent electric de la prize.
LIBERTATEA informeaza: Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in fiecare regiune a Romaniei, precum si la munte.
Unele ar putea proveni din colaborarea cu aviatorii pentru care s-au asigurat servicii meteo, ca si din colaborarea cu serviciile meteorologice din Australia.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei:
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018 arata ca vremea in urmatoarele doua saptamani va fi oscilanta.
Din pacate, din motive de securitate, au fost sterse atat numele destinatarului, cat si autorul raspunsului.Prima explicatie oferita se refera la anumite conditii meteo, care au facut posibila aparitia unui ecou fals pe radar.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Clientii obisnuiti ai Primariei Craiova in materie de deszapezire semneaza de zor contractele cu municipalitatea, dupa ce si-au prezentat ofertele de potential tehnic specializat in curatarea drumurilor pe timp de iarna si in urma unei avertizari meteo regionale cu zapada si temperaturi de pana la -2 grade Celsius, in urmatoarele doua nopti.
Daca conditiile meteo o vor permite, podul va fi functional incepand de luni, numai ca solutia gasita este una temporara, covorul de asfalt avand garantie doar pentru cateva luni.
"Este evidenta tendinta de a felicita judetele care au votat cum trebuie sub pretextul unor fenomene meteo. Nu putem inchide ochii", a mentionat consilierul Stefan Narcis.
Domnul Marinescu are atitudini confuze in functie probabil de temperatura mediului, de prognoza meteo. Daca e mai frig, e mai sever, daca e mai cald, e mai lax.
Domnul Marinescu are atitudini confuze in functie probabil de temperatura mediului, de prognoza meteo. Daca e mai frig, e mai sever, daca e mai cald, e mai lax.
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
Indira Crasnea) - fragment - Dupa buletinul meteo, la Dabuleni sunt patru grade Celsius, modeste. Dupa antrenul localnicilor infofoliti judicios cu bundite, cojoace, caciuli de miel, broboade, temperatura este ca de tropice.
google-analytics.com