Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.83 secunde)
Saptamana a inceput cu vreme foarte calda in jumatatea de sud a tarii, iar meteorologii vin cu vesti bune. Iata cum arata prognoza meteo actualizata.
Meteorologii au publicat marti prognoza meteo pentru luna martie. Potrivit ANM, in urmatoarele patru saptamani temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei, in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de precipitatii estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
Meteorologii spun ca pe parcursul intregii luni temperaturile vor fi mai ridicate decat ar fi normal. Iata cum arata prognoza meteo actualizata.
In ce zone se vor inregistra chiar si 20 de grade celsius si unde vor continua precipitatiile. Prognoza meteo actualizata.
Cod galben de vijelii si informare meteo de ploi abundente in toata tara, valabile de miercuri, 15 martie pana joi, 16 martie.
Alerta meteo! Cod rosu de vant la munte. Vor fi rafale de 170 de kilometrii pe ora
Meteorologii ANM au emis o avertizare Cod galben de ploi insemnate cantitativ si vant. Patru judete sunt vizate de avertizarea meteo.
Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc, iar meteorologii anunta furtuni cu tunete si fulgere. Iata cum arata prognoza meteo actualizata.
Meteorologii au emis mai multe avertizari de ploi si vremea rea in mai multe zone din tara. Iata cum arata prognoza meteo actualizata si ce ne asteapta in vacanta de 1 mai.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care vizeaza 14 judete ale tarii.
Mai multe zone ale tarii vor fi afectate de intensificari ale vantului, dar si de averse torentiale. ANM, anunta prognoza meteo actualizata.
Avertizare meteo de ultima ora de la ANM de furtuni, grindina si ploi de pana la 40 de litri pe metru patrat in mai mult de jumatate de tara.
Avem prognoza meteo pana la jumatatea lunii iunie, mare parte din tara va fi lovita de ploi abundente, vijelii si grindina.
Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de vant si ploi pentru Romania. Elena Mateescu a anuntat prognoza meteo actualizata.
Tara noastra se confrunta in ultimii ani cu o serie de fenomene meteo extreme. Meteorologii avertizeaza ca nici in urmatoarea perioada vremea nu va fi una stabila.
Meteorologii au, insa, si prognoza pentru 1 mai si Paste. Florinela Georgescu, director executiv al ANM, a prezentat prognoza meteo, vineri, la Antena 3 CNN.
De fapt, pretextul convocarii sedintei a stat in avertizarile meteo, insa dupa ce reprezentantii internelor au parasit sala, prefectul a avut discursul despre demisii in prezenta sefilor de la unitatile civile.
El a precizat ca reuniunea, care fusese initial programata pentru luni, a fost amanata ca urmare a conditiilor meteo, care ingreuneaza circulatia catre Bucuresti si, de asemenea, unii dintre membrii BEx trebuie sa rezolve probleme stringente in localitatile lor.
Sau "am pierdut din cauza fraudarii alegerilor, a norocului chior al lui Traian Basescu, a buletinului meteo, a modului in care s-au aliniat planetele in seara dezbaterii finale si a textelor de pe blogul lui Miron Mitrea".
Cursa cu care presedintele Traian Basescu trebuia sa revina in tara are o intarziere de 40 de minute din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
google-analytics.com