Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (4.61 secunde)
Canicula si temperaturi de foc in mai multe zone. Avertizarea meteo este valabila pentru urmatoarele zile.
Fenomenele meteo extreme au facut prapad in mai multe judete din tara. Furtunile violente au adus inundatii, dar si distrugeri.
Dupa valul de frig din ultimele zile, vremea se schimba. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare.
Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo actualizata. Iata ce ne asteapta in zilele urmatoare, dar si in weekend.
Alerta meteo de la ANM, dupa ce a fost emis un Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice in mai multe judete din tara.
Vremea se schimba in Romania. Iata cum arata prognoza meteo pentru perioada urmatoare.
Guvernul se pregateste de iarna. Meteorologii prezenti la o intalnire cu prefectii au analizat cum arata prognoza meteo pentru Romania.
Prognoza meteo de ultim moment: Ciclon mediteranean cu vijelii si ploi abundente
Vremea se schimba radical in Romania. Iata cum arata prognoza meteo pentru urmatoarea perioada.
Meteorologii au emis o atentionare meteo de precipitatii, ninsori si intensificari ale vantului, valabila de vineri, ora 16:00, pana luni, ora 18:00.
De maine se incalzeste in Romania. Temperaturile vor fi chiar si cu 10 grade peste cele normale. Iata prognoza meteo actualizata pentru perioada Sarbatorilor.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua avertizari meteo Cod galben de ninsori si viscol, care vizeaza 23 de judete ale tarii.
Europa ingheata din cauza ciclonului polar care traverseaza continentul. Mai multe avertizari meteo Cod rosu de ger au fost emise pentru statele din partea de nord a Europei.
Intr-o parte a tarii avem ninsori si viscol, iar in cealalta infloresc pomi. Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo actualizata.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo Cod galben de vijelii si viscol, valabila pentru 15 judete ale tarii.
Iarna aceasta am putea inregistra un record istoric privind temperaturile ridicate. Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo pentru perioada urmatoare.
Dupa cateva zile ca de primavara, in weekend va ploua puternic, iar temperaturile scad radical. Directorul general al ANM, Elena Mateescu, anunta prognoza meteo actualizata.
Temperaturile au scazut pana la -22 de grade, iar jumatate de tara se afla sub cod galben de viscol. Iata prognoza meteo actualizata.
- cat de greu este sa te uiti la tv la un buletin meteo?
Traficul este ingreunat de conditiile meteo. ... Centura Capitalei a fost inchisa circulatiei inca de la ora 09:40, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a precizat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
google-analytics.com