Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (2.81 secunde)
Prognoza meteo pentru urmatoarele zile LUNI (28 ianuarie) Vremea se va mentine rece in est si nord-est, local geroasa dimineata si noaptea.
PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 19 - 25 februarie, in fiecare regiune a tarii.
PROGNOZA METEO pentru inceputul primaverii in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 25 februarie - 10 martie, in fiecare regiune a tarii.
DATE METEO In luna aprilie, regimul termic al aerului va prezenta valori apropiate de mediile multianuale lunare in cea mai mare parte a tarii, iar local in sud-est si vest valorile temice se pot situa sub normele climatologice.
Prognoza meteo pentru vineri si sambata VREMEA IN BUCURESTI SI IN TARA. Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni.
Prognoza meteo in toata tara pana in 23 iunie. Temperaturi de 28 de grade, dar si ploi in unele zone Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor care se vor produce in intervalul 13 - 23 iunie, in fiecare regiune a tarii.
PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Dupa ploile torentiale si inundatiile de proportii cu care ne-am luptat, acum stam sub o noua amenintare.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Din nou canicula dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic.
Informare meteo de ploi torentiale, vant si grindina, valabila din aceasta dupa-amiaza pana sambata dimineata. Ce zone vor fi afectate Meteorologii au emis astazi o informare de ploi, grindina si vijelii, valabila din aceasta dupa-amiaza, ora 15:00, pana vineri la ora 06.00.
Canicula si disconfort termic marti si miercuri Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, marti, o informare meteo de canicula si disconfort termic, valabila in urmatoarele doua zile in toata tara.
Meteorologii au emis o noua informare meteo de viscol si ninsori, valabila in perioada 11 decembrie, ora 18 - 12 decembrie, ora 10.
Fenomen meteo neobisnuit. Prognoza meteo pentru weekend Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca sfarsitul de saptamana in aer liber!
Avertizarea este valabila pana duminica seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 10 judete, plus Capitala .
Prognoza meteo pe o luna. Cand se opresc ninsorile si viscolul Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a dezvaluit cum va fi vremea in urmatoarea luna.
PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
METEO: Meteorologii anunta o vreme schimbatoare in Saptamana Mare, in marea majoritate a zonelor fiind asteptate si ploi.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni: septembrie, octombrie si noiembrie. VREMEA IN SEPTEMBRIE Valorile termice se vor situa peste limitele climatologice normale in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice.
Informare meteo de ger in intreaga tara in intervalul 30 decembrie - 2 ianuarie Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, marti, o informare meteo de ger valabila pana in dimineata zilei de 2 ianuarie, in intreaga tara.
Estimarile meteo sunt realizate de catre ANM pe baza produselor numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie.
google-analytics.com