Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (4.64 secunde)
Este stiut ca nici unul dintre alesii locali nu s-a grabit sa precizeze procentul exact cu care se vor majora tarifele la cele doua servicii prestate de societatea Apa Canal, insa ieri consilierul social-democrat Ovidiu Cristoloveanu a dezvaluit marele secret.
Conform relatarii BBC Romania, Guvernul ucrainean a inaugurat traficul pe noul canal de navigatie construit in Delta Dunarii, dupa patru ani de lucrari de constructie si de dispute cu autoritatile romanesti, precum si cu mai multe institutii internationale si grupuri ecologiste.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Liderul social-democratilor a mai vorbit si despre avantajele pe care deschiderea acestui canal politic le poate aduce.
La toate nemultumirile viceprimarului, directorul Apa Canal, Marin Costel, spune ca nu vrea sa intre in disputa cu Mircea Razvan Cristea, dar il roaga pe acesta sa-si revizuiasca mai intai activitatea si apoi sa faca astfel de discutii.
"In conferinta de deschidere, domnul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, s-a referit si la importanta viitorului Canal Dunare - Bucuresti, administrat de CN ACN.
o 16 strazi si 3 piatete au beneficiat de lucrari de reabilitare si refacere a intregii structuri stradale si a retelei de apa, canal, electricitate, completat cu introducerea sistemului de canalizatie pentru telecomunicatii.
Primele nave fluviale plecate din Rotterdam vor tranzita Canalul In privinta perspectivelor pe anul in curs, Velentin Zeicu a precizat ca se preconizeaza o marire a traficului pe canal, in special pentru marfurile provenite sau destinate altor state, motiv pentru care CN ACN a decis implementarea sistemului de management al calitati mediului.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Sefii de la societatea Apa Canal au cumparat cu banii strinsi din cota de dezvoltare, care se regaseste in pretul apei reci, mai multe utilaje necesare activitatii unitatii in bune conditii.
Noul tarif pe care il vor plati slatinenii pentru apa deversata in canal este de 1.400 de lei/metru cub, pret ce include TVA. ... Consilierii au aprobat majorarea solicitata de operatorul de apa canal si epurare al orasului in baza avizului dat de ANRSC in aceasta luna.
Potrivit aceleiasi surse, cei mai mari datornici sint doua societati de utilitate publica, respectiv Apa Canal din Galati si Termsal Tecuci, debitul inregistrat de fiecare unitate fiind de 4,2 milioane de lei.
Reprezentantii pilotilor de la Rompilot, firma de pilotaj maritim care are contract cu AFDJ, s-au aratat nemultumiti de faptul ca cea de-a doua societate cu care lucreaza regia autonoma, Canal Services, primeste mai multi bani, desi are mai putini salariati.
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca diferenta de pret, care constituie inca un impediment in semnarea contractului, este de 20 de milioane de euro, aceasta reprezentand suma solicitata suplimentar de constructori pentru executarea lucrarilor.
Astfel, reprezentantii societatii Apa Canal, Primariei Galati si ai constructorului, respectiv consortiul format din firma portugheza Suarez si societatea galateana Vega a€˜93, au semnat sambata la Galati contractul privitor la lucrarile care vor fi executate din fonduri europene.
Este al treilea canal ca marime din lume, dupa Suez si Panama. ... Deschiderea navigatiei pe canal a avut loc in data de 26 mai 1984, la ora 8.
Consiliul National al Audiovizualului a decis sa respinga proiectul de transformare a televiziunii de teleshopping Canal Teleshop in postul generalist Zeus TV. Luis Lazarus a preluat televiziunea Canal Teleshop de la societatea Info Eureshop SRL, pentru a o transforma in postul generalist Zeus TV.
Romania se detaseaza intre statele UE cu cele mai proaste conditii de locuit, peste 40% dintre romani traind in locuinte care nu au toaleta conectata la reteaua de apa-canal si nu dispun de baie sau dus, potrivit statisticilor Eurostat.
Lacurile Bucurestiului, si ele cu ecluza, debusau in Cernica de unde se facea legatura cu noul canal. ... Dupa inaugurarea in 1984 a canalului Dunare-Marea Neagra, s-au inceput lucrarile la acest nou canal.
google-analytics.com