Cautare

3151 de rezultate pentru "mediu canal" (7.26 secunde)
In ultimele zile, la sediul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului a fost depus un numar record de solicitari pentru obtinerea avizului de mediu necesar celor care vor sa beneficieze de finantarile SAPARD.
  Mediul trage în jos societatile În opinia CLIMM Craiova, cele mai multe deficiente vor fi la capitolul de mediu. "Firmele care doresc sa depuna proiecte de finantare vor fi conditionate de obtinerea autorizatiilor de mediu.
vechimea, calculata ca diferenta intre data la care se efectueaza calculul si data primei inmatriculari, rulajul mediu anual, starea generala standard si dotarea.
Aceasta este actiunea pe care conducerea Garzii de Mediu doreste s-o organizeze la sfarsitul acestei luni pe platforma siderurgica, cu sprijinul administratiei Combinatului, la care vor fi invitati sa participle reprezentanti mass-media si ai organizatiilor de protectie a mediului.
Cadrul economic avut in vedere la rectificarea bugetara aprobata sambata in Guvern vizeaza o crestere medie a preturilor de consum de 5,8% in 2009, fata de 5%, cat era prevazut in bugetul adoptat de Parlament, in timp ce cursul mediu a fost revizuit in urcare de la 4 la 4,3 lei/euro.
Putem face un proiect privind cresterea salariului mediu la 850 de lei si am avea numai avantaje. Asemenea idei pot fi multe, dar salariul mediu nu poate fi schimbat cu o propunere legislativa‘, a subliniat Mihailescu.
Intr-un raspuns trimis GdS, oficialii Petrom OMV recunosc ca in cazul Doljchim despagubirile pe care le solicita se apropie de zece milioane de euro Gazeta de Sud a solicitat reprezentantilor Petrom OMV sa explice de ce solicita despagubiri de mediu uriase statului roman.
Prin noul sistem de calcul al taxei auto, Guvernul mizeaza pe o balanta financiara pozitiva a Fondului pentru Mediu, prognozand o crestere cu 336 milioane lei a veniturilor, prin impunerea la plata a tuturor autovehiculelor inmatriculate inainte de ianuarie 2007 si instrainate dupa data intrarii in vigoare a noii legi, si o scadere de doar 240 milioane lei a sumelor de incasat, ca efect al reducerea valorii taxei.
Cat de mare e pretul benzinei raportat la venitul zilnic al romanilor Benzina vanduta in Romania nu este cea mai scumpa din lume, dar romanii dau aproximativ un sfert din venitul mediu zilnic pentru un galon de benzina (3,7 litri), masura uzuala a combusti¬bilului, in timp ce norvegienii platesc cel mai mare pret, dar ponderea este de doar 3,6%, potrivit unui top alcatuit de Bloomberg.
Dupa punerea in exploatare a viitorului Canal Dunare-Bucuresti - a carui finalizare va fi reluata in anii urmatori, dupa ce a fost sapat pe o portiune de peste 60% din lungimea sa totala inainte de 1989- cea mai mare parte a marfurilor care circula pe relatia Constanta-Bucuresti (cereale, marfuri generale, marfuri vrac, etc.), pe infrastructura rutiera si feroviara va fi preluata de transportul fluvial pe Dunare si pe canalele navigabile romanesti, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Cupsa, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Fondat in Evul Mediu, orasul a fost, pe rand, capitala regala a Ungariei, capitala a comitatului Timis, de sub autoritatea voievozilor Transilvaniei, apoi a fost cucerit de turci si a devenit capitala de pasalac. In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
Este o batalie extraordinara sa incerce sa-si promoveze printr-un canal sau altul secretari de stat - pentru ca la guvern au fost surprinsi, s-a lucrat rapid, a fost un Guvern putin evaluat ca nominalizari si foarte multe grupari care erau obisnuite sa aiba un canal de comunicare direct cu Guvernul au ramas surprinse“, a dezvaluit presedintele.
Teza raspunde astfel de condamnarea la moarte a unor oameni nevinovati, asa cum se vede si in cazul Procesului de la Canal. ... Dincolo de crimele comise prin trimiterea unor nevinovati in fata plutonului de executie, Procesul de la Canal explica de ce s-a prabusit comunismul.
La Apaterm si la Apa-Canal Consiliile de Administratie au cu doi membri mai mult", ne-a declarat George Cubasa. ... Apa-Canal AGA:
Conducerea PNG Galati i-a cerut ieri primarului Dumitru Nicolae schimbarea din functii a directorilor de la societatea Apa Canal si de la Teatrul Muzical “Nae Leonard”.
Cele mai tari evenimente Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu. ... Nu imi este frica si am sa ma lupt pina la capat”, a marturisit directorul societatii Apa Canal.
Chiar daca nu a fost anuntat in mod oficial, directorul de la societatea Apa Canal, Ion Stefan, stie ca hotarirea de consiliu local referitoare la demiterea sa fost validata de prefectul Mihai Capra. ... Daca dorea, eu imi dadeam demisia”, a mai spus seful suspendat de la Apa Canal.
La urmatoarea sedinta a Consiliului Local, care va avea loc in data de 30 ianuarie, se vor afla pe ordinea de zi si doua puncte referitoare la numirea directorilor in fruntea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Subsolul cladirii, la cota -19, adaposteste o parte din reteaua de colectare a deseurilor menajere, care se deverseaza intr-un canal colector.
google-analytics.com