Cautare

3151 de rezultate pentru "mediu canal" (3.36 secunde)
Potrivit aceleiasi surse, agentiile regionale de mediu ar urma sa ramana in administrarea ministerului de resort. "Cred ca acest lucru ar putea conduce la eficientizarea activitatii agentiilor judetene de mediu pentru ca de la Bucuresti lucrurile se vad altfel.
Garda de Mediu Constanta a formulat un punct de vedere referitor la situatia societatii care se ocupa de salubrizarea orasului Mangalia. ... In urma analizarii situatiei, comisarii de mediu au ajuns insa la concluzia ca nu era nevoie de toate puturile mentionate in autorizatie.
Descinderile facute de comisarii Garzii de Mediu Galati, in perioada 1- 4 mai, in zonele de agrement si in zonele verzi din judet, pentru a constata daca galatenii care au iesit la iarba verde au grija de natura, nu s-au soldat cu sanctiuni.
Salariul mediu a crescut, in aprilie, cu 7,6% - 90 lei - fata de luna martie si cu 24,8% fata de aceeasi luna a anului trecut, ajungand la 1.282 lei, iar raportat la inflatie, s-a inregistrat o crestere a salariului, fata de luna anterioara, de 7%, conform INS.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Desi Ministerul Mediului a declarat ca taxa pentru pungile de plastic care nu sunt biodegradabile va fi aplicata de la 1 ianuarie 2009, Garda de Mediu a decis aplicarea amenzilor abia de luna viitoare celor care distribuie gratuit pungi de plastic.
Educatia pentru mediu. ... Azi, voi aduce in discutie educatia pentru mediu. ... Carta de la Belgrad - Un cadru global privind edu¬catia pentru mediu.
Prin eliminarea taxei privind timbru de mediu, statul are de castigat. ... Protectia mediului in Romania este o prioritate a dezvoltarii economico-sociale ce are ca scop pastrarea unui mediu curat si sanatos.
"Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, denumit in continuare salariu mediu brut:
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
Situata la o aruncatura de bat de Craiova, firma consilierului Ion Fortan functioneaza fara autorizatie de mediu, fapt pentru care a fost amendata deja de Directia Apelor Jiu cu 750 de milioane de lei.
Garda de Mediu amendeaza nerespectarea normelor de gestiune a deseurilor menajere. Una dintre "victimele" actiunii desfasurate de comisarii de mediu este o firma craioveana, care a strans atat de mult gunoi in propria curte incat a devenit o amenintare pentru vecini.
Mittal Steel Galati va fi amendat de comisarii Garzii de Mediu pentru faptul ca nu s-a gasit persoana responsabila pentru prabusirea Haldei de zgura.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
Pentru a asigura banii necesari finantarii proiectelor de mediu, Ministerul Finantelor Publice (MFP) va introduce din iulie 2007 o taxa de mediu in valoare de 10 eurocenti pe litrul de carburant.
Guvernul a aprobat actualizarea venitului mediu net lunar pe membru de familie luat in considerare la acordarea subventiei de la bugetul de stat prevazuta de Legea locuintei nr. ... Cuantumul subventiei se stabileste anual de Guvern in raport cu venitul mediu net lunar pe membru de familie, potrivit normelor aprobate.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, la nivel regional, licitatia deschisa pentru "Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoarele prioritare de mediu", schema de granturi, Investitii publice in sectoarele de mediu 2005, care va fi implementata in cadrul programului PHARE 2005 - Coeziune Economica si Sociala (CES).
Sindicatul din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati a declansat lupta in justitie cu Ministerul Finantelor Publice si cu Garda Nationala de Mediu pentru a castiga unul dintre drepturile salariale de care membrii sai nu au beneficiat in ultimii ani de zile, si anume prima de vacanta.
Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului si cei ai Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati au demarat, incepand de luni, controale pe platforma siderurgica pentru a constata modul in care sunt realizate masurile prevazute in autorizatia integrata de mediu, si anume daca sunt indeplinite termenele stabilite pentru derularea lor.
Câstigul salarial mediu net al românilor a crescut cu 24,4% în intervalul iunie 2007 - iunie 2008, pâna la 1.273 de lei (348 de euro), ritm superior celui din lunile anterioare, pe fondul avansului rapid al salariilor în industrie si în unele servicii, a informat marti Institutul National de Statistica (INS).Fata de luna mai, câstigul salarial mediu net a crescut în iunie cu 25 de lei (2%).
google-analytics.com