Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (4.16 secunde)
Doar 40 de agenti economici sunt monitorizati de Regia Autonoma de Apa -Canal pentru mentinerea in parametri normali a apelor reziduale.
Imprumutul de 12 milioane de lei, garantat de municipalitate, necesar pentru ca societatea Apa Canal sa-si plateasca datoriile, a fost aprobat joi dupa-amiaza de toti consilierii locali, indiferent de culoarea politica a acestora.
Sint sanse mari ca Partidul Conservator sa piarda in intregime controlul asupra societatii Apa Canal.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... "Cred ca in scurt timp am sa va pot invita la o conferinta de presa la societatea Apa-Canal. ... Vreau sa va spun insa ca voi continua sa fac tot ce este bun la societatea Apa-Canal.
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal. ... Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
Reprezentantii municipalitatii propun ca in acest an Apa-Canal si Apaterm sa disponibilizeze mai multe sute de salariati. Reprezentantii Primariei Galati vor sa ingroase rindul somerilor cu citeva sute de angajati de la Apa-Canal si Apaterm. ... "Am inceput demersuriler pentru a realiza inca o restructurare la Apa-Canal.
Salariatii societatii Apa Canal nu cunosc deocamdata criteriile care vor fi folosite de administratia unitatii pentru stabilirea persoanelor care vor fi concediate in cadrul programului de restructurare aprobat deja de municipalitate.
Luna viitoare se va da startul negocierilor pe marginea contractului colectiv de munca de la nivelul societatii Apa Canal.
Conducerea SC Apa-Canal a sustinut constant ca nu este administratorul drumurilor publice din Galati, ci Consiliul Local, obiectul sau de activitate constituindu-l prestarea serviciului public de alimentare cu apa si canalizare in oras.
Fostul director general al societatii Apa Canal, Ion Stefan, considera ca discutiile purtate in cadrul sedintei Consiliului Local pe marginea majorarii salariale negociate intre sindicalisti si actuala administratie a unitatii sint total lipsite de sens.
Conducerea societatii Apa Canal contesta in continuare debitul in cuantum de aproape 700.000 de lei imputat de firma SC Prudence SRL, care a asigurat paza si protectia bunurilor societatii timp de un an, desi Tribunalul Galati a decis ca furnizorul de apa rece este bun de plata.
Astfel, ieri, la sediul Primariei Galati, a fost semnat, de catre primarul Dumitru Nicolae, directorul general al Apa Canal, Marin Costel, reprezentantii IAPY Sistem, firma executanta care a castigat licitatia si reprezentantii Uniuniii Europene, care vor asigura finantarea, contractul privitor la executarea acestor lucrari.
Meci cu prelungiri intre SC Apele Romane si SC Apa Canal dupa ce furnizorul de apa rece s-a trezit cu conturile poprite pentru o datorie de cateva sute de mii de lei. ... Nu asa se procedeaza", precizeaza directorul SC Apa Canal.
De asemenea, Cupsa a considerat ca o alta sursa de finantare ar putea fi si scoaterea la licitatie, respectiv concesionarea pe 49 ani catre o companie mare sa exploateze si sa execute acest canal.
Cat priveste stadiul actual al proiectului de finalizare si punere in exploatare a Canalului Dunare-Bucuresti (investitie demarata inainte de 1989), directorul general al CN ACN a declarat pentru "Replica" faptul ca Ministerul Transporturilor a alocat din bugetul statului roman fondurile necesare pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care sa evalueze eforturile financiare, ingineresti si umane necesare finalizarii acestui canal.
"Sub Hala Matache este un canal colector de 100 de ani. Daca acest canal colector cade, cade si hala. Acest canal colecteaza apa pluviala si menajera din zona Piata Presei Libere, si toate cartierele de acolo. Se va pune un canal nou, langa cel vechi, pana in zona Grivita.
La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri? ... • Antena 3 - 6% La ce post/canal vizionati cele mai bune dezbateri? ... • Pro TV - 8% La ce post/canal vizionati cele mai bune filme?
Inseamna ca prin niste cabinete au avut loc niste discutii vizavi de posibilitatea construirii acestui canal. ... ro, spuneau ca acest canal va fi finantat cu bani europeni, sprijinul financiar fiind in valoare de 1,7 miliarde de euro.
Agentii economici de o parte si de alta a Dunarii sunt din ce în ce mai interesati de problemele de mediu.
google-analytics.com