Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.89 secunde)
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Revenind la activitatea Televiziunii Publice, aveti de gand sa mai mai lansati un nou canal? ... In general, tendinta in televiziunile publice din Europa se merge pe ideea unui canal generalist, dar si pe canale de nisa.
Ion Iliescu publica pe blog articolul 'Din nou despre "canalul" Dunare - Bucuresti' Am aflat cu surprindere ca premierul Boc a tratat, cu prilejul vizitei in China, includerea printre obiectivele de investitii la care s-a solicitat participarea unor parteneri chinezi, si a asa-numitului "Canal" Dunare-Bucuresti .
El era legat de asa-zisul Canal. Ce fel de canal? Cui ii trebuie acest canal cand principalul canal al tarii, Dunarea, de 1000 km, nu este folosit? Si atunci acela nu era canal, era amenajarea Argesului inferior.
Comisarii Garzii de Mediu au aplicat o sanctiune usturatoare administratorilor hypermarketului dupa ce s-a constatat ca apele uzate care erau deversate depaseau concentratiile legale la mai multi indicatori, precum azotatul amoniacal sau suspensiile totale.
Conform actului normativ - in cazul locuintelor racordate la sistemul centralizat de energie termica -, persoanele singure sau familiile al caror venit mediu net lunar pe membru de familie se situeaza pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) vor primi o suma lunara de 223 lei (2,2 milioane lei vechi) timp de cinci luni - in cazul in care ajutorul se acorda numai in perioada sezonului rece - sau de 92 lei (920 mii lei), daca ajutorul se acorda pe o perioada de un an.
100 de comisari ai Garzii de Mediu din intreaga tara, membri ai Sindicatului National al Garzii de Mediu, vor picheta azi, timp de doua ore, sediul central al institutiei din Bucuresti.
Conducerea ArcelorMittal Galati a solicitat recent revizuirea autorizatiei integrate de mediu, eliberate in toamna anului trecut, care cuprinde aproximativ 300 de masuri in acest domeniu ce trebuie luate pana in 2014.
Potrivit Centrului Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu (CIDRM), Judecatoria Brasov a respins vineri 13 februarie a. ... printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de compania Kronospan Romania impotriva sanctiunii aplicate de Garda de Mediu Brasov.
Mai exact, fostul reprezentant al Consiliului Local in AGA societatii Apa Canal ar fi primit o indemnizatie egala cu 25% din salariul directorului general, controlorii financiari sustinand ca, de fapt, acesta ar fi avut dreptul doar la 25% din salariul mediu brut pe societate, conform HG 794/1991.
, sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, la sediul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", va avea loc Intalnirea Bilant a Corpului Voluntarilor de Mediu, a declarat ing.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Dintr-un total de circa 276 milioane euro investitii de mediu asumate de cumparatori, au fost realizate circa 73 milioane euro - investitii corespunzatoare pentru 92 de contracte de privatizare incheiate si arhivate.
Controalele efectuate de comisarii Garzii de Mediu Galati la Combinat au scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste protectia mediului.
Acest lucru se poate spune despre comisarii Garzii de Mediu Galati care au dat sanctiuni mari celor care nu au respectat prevederile legate de protectia mediului.
Acest lucru se poate spune tinind cont de rezultatele controlului efectuat in perioada 21 februarie - 2 martie pe platforma siderurgica galateana de o echipa de comisari ai Garzii de Mediu din intreaga tara, la dispozitia comisarului general al Garzii Centrale de Mediu, Silvian Ionescu.
Asociatia Patronala a Procesatorilor de Mase Plastice (ASPAPLAST) contesta reinterpretarea unei legi abrogate, prin care au fost obligate sa vireze 3% din cifra de afaceri catre Fondul de Mediu.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. ... In majoritatea judetelor tarii, castigul salarial mediu net se situeaza sub media pe tara.
Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg efectuat in 55 de tari In Romania, pretul unui galon (circa patru litri) de benzina premium este de 6,59 dolari, noteaza Bloomberg, in timp ce venitul mediu zilnic este de 26 de dolari.
Giganticul santier lanseaza in atmosfera uriasi nori de praf pe care vantul ii abate peste canal chiar deasupra orasului Cernavoda, sufocandu-i pe locuitorii micii urbe de la malul Dunarii.
google-analytics.com