Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.38 secunde)
Scandalul aparut intre Apa-Canal si Apaterm pe marginea datoriilor vechiului Apaterm catre Electrica are o cu totul alta fata in actele primite ieri la redactie.
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
"Razboiul" dintre Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati si Apa-Canal, izbucnit ca urmare a faptului ca societatea de interes local nu a platit contravaloarea apei brute primite, se va termina pana la sfarsitul acestei luni.
Dupa ce a fost executata silit de Administratia Nationala "Apele Romane" pentru o datorie de peste 600.000 de lei, SC Apa Canal a avut ieri primul termen intr-un proces deschis de SC Electrocentrale, iar in curand va avea parte de acelasi tratament si din partea SC Electrica.
Directorul societatii Apa-Canal a acuzat municipalitatea galateana ca are ochi si suflet doar pentru Apaterm. ... Conducerea societatii Apa-Canal a anuntat ca nu va accepta punerea in aplicare a unui plan de disponibilizare daca municipalitatea nu va renunta sa mai tina pe palme societatea Apaterm.
Colosii industriali care nu se pot reloca vor cheltui enorm pentru mediu. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Colosii industriali care nu se pot reloca vor cheltui enorm pentru mediu. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Furnizorul de apa al Craiovei functioneaza de joi fara autorizatie de mediu, fapt interzis prin lege, au anuntat ieri reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.
Problemele de mediu, resimtite zilnic de locuitorii nevoiti sa inspire noxele provenite de pe platforma siderurgica, sunt monitorizate, dar in secret, de conducerea Garzii Nationale de Mediu.
Castigul salarial lunar mediu net pe economie era de 157 de dolari, calculat la rata madie anuala de 21,56 lei pentru un dolar (cursul nu fusese liberalizat - n.r.).
In intervalul orar 21.45-24.25, TVR 1 a fost urmarit de o medie de 1.822.000 de telespectatori (rating* mediu de 9,6% si cota medie de piata* de 24,2%, la nivel national).
Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
Din acest an, agentii economici din industria lemnului sunt obligati de guvern sa plateasca o dubla taxa de mediu de cate 3% din valoarea de cumparare a lemnului, respectiv de vanzare a cherestelei obtinute prin prelucrarea acestuia.
In perioada 22-29 octombrie, Vasile Petro, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Constanta, a fost membru al unei delegatii romane prezenta la Londra in urma invitatiei Agentiei Nationale de Protectia Mediului a Marii Britanii.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile facute de primarul Dumitru Nicolae, derularea programului ISPA-apa este conditionata de reducerea numarului angajatilor societatii Apa-Canal.
Fostul director al SC Apa-Canal, Ion Stefan, a cerut Tribunalului sa anuleze un raport intocmit de Curtea de Conturi in vara anului 2006 vizavi de situatia economica a societatii.
Potrivit hotaririi Consiliului Local, societatea Apa Canal a majorat, la 1 mai, cu 37%, de la 17,30 lei la 19 lei, pretul metrului cub de apa potabila.
Una dintre societatile ai caror angajati au decis sa renunte la locurile de munca este Apa Canal. ... Acest lucru ne-a creat unele probleme, mai ales atunci cand au avut loc avarii si personalul nu mai facea fata", ne-a declarat directorul general al Apa Canal, Marin Costel.
google-analytics.com