Cautare

114 de rezultate pentru "medireflex" (5.33 secunde)
Str. Nerva Traian, nr. 7, bloc M66. Tel: 021.32.72.061; mobil: 0740.338.705. Site: www.medireflex.ro
Str. Nerva Traian, nr. 7, bloc M66. Tel: 021.32.72.061; mobil: 0740.338.705. Site: www.medireflex.ro
Cea mai buna decizie a fost in 2002, cand am infiintat propriul cabinet, actualul Centru de Sanatate MEDIREFLEX din Bucuresti.
Dr.Iuliana Avadanei - Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) (articol aparut in revista Saptamana Medicala) Sursa: www.medireflex.ro
- La ce alte proceduri ar putea romanii sa apeleze la Centrul de Sanatate Medireflex? - La homeopatie, masaj Shiatsu, acupunctura, masaj general terapeutic.
Intunecarea luminilor interioare poate aduce necazuri mari." Confucius-Decade di Tang Sursa: Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
P.G. in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang;
MASAJ FACIAL Sedinta: 40 Lei ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze.
REIKI (METODA DE VINDECARE USUI) Descriere: Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. Mikao Usui, preot catolic japonez din secolul al XIX-lea.
Pentru prevenirea fenomenelor specifice menopauzei e bine ca tratamentul reflexoterapeutic sa se inceapa la varsta de 45 de ani", spune dr. Iuliana Avadanei de la Centrul de Sanatate Medireflex. Sursa: www.sanatateatv.ro
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! Adresa centrului este: Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap.
Clinica MEDIREFLEX ofera o reala alternativa la terapiile medicinei alopate. Credeti in terapiile naturiste? Care este motivatia dvs.? I. A.:
Iuliana Avadanei M.G.-Homeopatie-Acupunctura, Clinica Medireflex Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66 sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti Tel:
www.medireflex.ro informeaza: REFLEXOTERAPIA este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
In cadrul Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti, situat pe Strada Nerva Traian nr. 7, bl. M66, sc. A, ap.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, le recomanda medicilor care au grija de campionul Michael Schumacher sa apeleze la remedii homeopate pentru a-l scoate pe acesta din coma.
Cazul 1. DC, in varsta de 23 de ani, se prezinta la consultatie cu dureri multiple migratorii si nespecifice in intensitate si caracter.
www.medireflex.ro Dr.Iuliana Avadanei Homeopatie-Acupunctura Pentru informatii 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Email: [email protected]
Insuficienta Qi a Splinei si Inimii Cauzele declansarii diabetului fiind foarte variate, tratamentul trebuie sa fie individualizat pentru echilibrarea pacientului. Dr.Iuliana Avadanei Director Centrul de Sanatate Medireflex
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda tratamente pentru tratarea monturilor.
google-analytics.com