Cautare

114 de rezultate pentru "medireflex" (3.73 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul lipomului. "Lipomul este o tumora benigna a tesutului adipos a stratului dermic.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul eczemei scalpului. "Eczema scalpului este o afectiune dermatologica ce apare la liziera par-ceafa.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva gemoterapice in cazul bulimiei. "Recomand gemoterapice ca:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
S-a prezentat in Clinica Medireflex dupa multe incercari nereusite de fertilizare. ... Dr.Iuliana Avadanei M.G -Acupunctura-Homeopatie, Centrul de Sanatate Medireflex, Strada Nerva Traian nr.
Iuliana Avadanei de la Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) ne-a raspuns la cateva intrebari legate de beneficiile homeopatiei.
Iuliana Avadanei, de la Centrul de Sanatate Medireflex, cu competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) si homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie), ne prezinta rolul important al luminii solare in vindecare. ... medireflex.ro
La Centrul de Sanatate Medireflex situat in Bucuresti, pe Strada Nerva Traian nr. ... www.medireflex.ro Frecventa: o data/de doua ori pe saptamana Strada Nerva Traian nr.
,, Yin-ul si Yang-ul sunt Calea (Dao) Cerului si a Pamantului."....Bolile apar ca urmare a dezechilibrului dintre Yin si Yang. Sursa: www.medireflex.ro Centrul de Sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei Acupunctura-Homeopatie
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... Centrul de sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei
www.medireflex.ro informeaza: ... Iuliana Avadanei, la Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian nr. 7, bl. M66, sc.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, informeaza: ... Cazurile prezentate sunt culese din baza de date a Centrului de Sanatate Medireflex (medicina alternativa/complementara) in speranta ca va sunt de folos in alegerea drumului spre sanatatea personala sau a celor dragi.
atasamentul,complacerea,evitarea controverselor,a transformarilor,dorinta de confort si convietuire pasnica intr-un context stabil. Sursa: Dr.Iuliana Avadanei director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro)
Centrul Medical Medireflex a fost infiintat de doctorul Iuliana Avadanei, dupa cum spune chiar aceasta, "din dorinta de a trata omul ca un tot, ca un intreg". ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, telefon: 021.32.72.061, mobil: 0740.338.705. Sursa: romaniaitaramea.blogspot.ro
20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! Pentru programari sunati la: (021) 327.20.61 Luni-Vineri:
La Centrul de Sanatate Medireflex, situat pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66 sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti, gasesti alternativa!
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti, ne spune ce importante sunt savorile si ce efecte au acestea asupra meridianelor. Centrul de Sanatate Medireflex este situat pe Strada Nerva Traian, nr.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate si ne-a dat mai multe detalii legate de lumina polarizata.
google-analytics.com