Cautare

3796 de rezultate pentru "medii admitere liceu 2010" (2.76 secunde)
"In acest liceu a fost promovabilitate 100% la bacalaureat". ... se pot face lucruri extraordinare la Targu-Jiu, se pot face lucruri extraordinare intr-un liceu sau intr-o scoala, dar daca nu merg totusi pana sus schimbarile e doar o exceptie sau e doar o intamplare.
Pentru al saselea an consecutiv, KFC si Pizza Hut strang fonduri pentru copiii romani care traiesc in mediul rural, astfel incat acestia sa isi poata continua studiile la liceu. ... "In zonele rurale din Romania, doar 55% dintre tineri isi continua studiile la liceu.
- Este minunat sa gasesti in universul elevilor de liceu idei extraordinare care demonstreaza pasiunea lor pentru stiinte.
Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor.
Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Exemplul evidentiaza cat de urgenta este nevoie de reforma curriculara in liceu in special. Ministerul Educatiei precizeaza insa ca abia din 2025-2026 elevii de liceu vor avea manuale noi.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Adoptarea ei in anul 2010 de Parlamentul Romaniei este neavenita si constituie o adevarata diversiune, dupa principiul:
Media minimelor, in prima parte a intervalului, va fi in scadere de la 16 grade pana spre 7 grade, apoi vor fi medii de 7 -9 grade.
Astfel, pentru infiintarea, intretinerea si recoltarea culturilor agricole, valoarea subventiei variaza intre 16% si 7% din volumul creditului, care trebuie sa tina seama de cheltuielile medii de productie calculate de Ministerul Agriculturii.
Castiguri salariale medii brute peste media judetului au realizat salariatii din agricultura, vanatoare si servicii anexe, silvicultura si piscicultura (1.272 de lei) si din servicii (1.461 de lei). Castiguri salariale medii brute sub media pe judet au realizat angajatii din industrie si constructii (986 de lei).
Castiguri salariale medii brute peste media judetului au realizat salariatii din agricultura, vanatoare si servicii anexe, silvicultura si piscicultura (1.272 de lei) si din servicii (1.461 de lei). Castiguri salariale medii brute sub media pe judet au realizat angajatii din industrie si constructii (986 de lei).
Odata cu obligatia de a plati contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) de 5,5% pentru toate veniturile realizate, din 2017, va fi impus si un plafon lunar de cinci salarii medii brute.
Este estimata distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme, cu o durata scurta de manifestare, nu pot fi prognozate cu ajutorul acestei prognoze.
DECEMBRIE 2016 Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est.
Ultima saptamana din luna Septembrie 2018 aduce valori termice medii care se vor situa in jurul normei climatologice, dar care pot fi usor mai ridicate decat acestea in special in nord-vestul si centrul tarii.
Potrivit meteorologilor, in general, temperaturile medii lunare din octombrie vor fi cu 5 - 7 grade Celsius mai mici decat cele din septembrie 2018.
google-analytics.com