Cautare

3796 de rezultate pentru "medii admitere liceu 2010" (6.54 secunde)
Este vorba despre salariatii din administratia publica si aparare, ale caror castiguri medii lunare au ajuns anul trecut la 1.634 de lei.
Dupa primele dimineti racoroase, temperaturile nocturne se vor situa in jurul unei medii de 10 grade in cea mai mare parte a intervalului.
BANAT Valorile de temperatura vor fi apropiate de normele perioadei la inceputul intervalului de prognoza, cand se vor inregistra medii termice regionale in jurul a 7 grade ziua si 0 grade noaptea, apoi se va incalzi apoi usor si treptat.
Iar dupa aceea vor fi usoare variatii, in jurul unei medii regionale de 11 grade, cu cele mai scazute valori in data de 13 mai.
Dobrogea In cea mai mare parte a intervalului se va mentine vremea in general frumoasa, cu medii de 20 de grade Celsius in intervalul 8 - 12 octombrie 2018, iar din 13 octombrie 2018 vor inregistra o scadere usoara, spre 18 grade Celsius, medie ce se va mentine, doar cu mici variatii, pana la finalul intervalului.
Ministerul Educatiei a decis ca, in calculul mediei de admitere in invatamantul liceal, ponderea mediei claselor V-VIII va reprezenta 20%, in comparatie cu 25% cum este in prezent. Admiterea la liceu se va realiza intr-o singura etapa computerizata, urmata de o etapa in care se vor analiza cazurile speciale.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Asistam, in acelasi timp la o scadere a duratei medii de viata a oamenilor. ... In prezent, in Romania 71,7 la suta din femei au studii medii si superioare.
Desi dorea sa urmeze artele plastice, la sfatul tatalui sau, a ales sa dea admitere la arhitectura.
Recalibrarea rezidentiatelor si Universitatilor, in sensul ca se impune implementarea unei politici sanatoase de personal, astfel incat necesarul de cadre medicale sa fie evaluat corect tinand cont de numarul celor care parasesc sistemul, prin urmare se impune ca numarul locurilor scoase la concursul de admitere in Universitatile de Medicina sa fie in acord cu necesarul de medici;
Supravegherea frontierei, vize, fluxuri de admitere inseamna investitii, scolarizari de personal, comunicatii. ... Pentru asigurarea conditiilor de admitere a fost inclus si STS - serviciul de informatii devenit societate comerciala -, sarcini mai putin banoase avand Ministerul de Externe, Ministerul Justitiei, Vama.
Comisia pentru sanatate, care a analizat directiva europeana in calitate de comisie raportoare, a intocmit un raport de admitere considerand ca propunerea respecta principiul subsidiaritatii, avand in vedere ca obiectivele sale nu pot fi indeplinite in modsatisfacator de statele membre, putand fi mai bine realizate la nivelul Uniunii Europene.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat luni ca evaluarea nationala va ramane in forma actuala in noile legi ale educatiei, iar liceele vor putea organiza, daca doresc, concursuri de admitere la profilurile unde exista concurenta dovedita in ultimii ani.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
google-analytics.com