Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (2.84 secunde)
Societatea Romana de Ergonomie Dentara (SRED), alaturi de partenerii sai din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si compania de instruire Aleron Training Center SRL anu anuntat recent, la Hotelul Howard Johnson, inchiderea proiectului "Ergonomie, preventie, management performant in medicina dentara prin aliniere la standarde europene" POSDRU/81/3.2/S/55651.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Se vorbeste atat de mult despre tratamente-minune care albesc dintii acasa sau despre smalt distrus de albirea dentara realizata de medicul dentist, incat oamenii au ajuns sa creada ca asa se intampla.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Pentru a reduce aceste inconveniente, o echipa de cercetatori de la Harvard a reusit, cu ajutorul stimularii celulelor suse dentare printr-un laser, sa obtina dentina, respectiv acea parte a dintelui situata intre smalt si pulpa dentara.
- De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata. Dar stiam ca este o zona cu multa actiune, ca mi se potriveste si ca este o provocare.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. ... De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor.
Mariustuca.ro / Aerul conditionat mareste riscul de pulpita dentara (Autoare: Magda Marincovici) In timpul verii ar trebui sa evitam aerul conditionat indreptat spre zona fetei, deoarece ne expunem riscului de pulpita dentara.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros.
Pentru prima data acest moment a fost marcat in 1950, Romania aflandu-se printre primele tari care au pus in practica recomandarea ONU. ... Persoanele din mediul rural declara ca se confrunta cu astfel de probleme intr-o proportie mai mare decat cele din urban (27,5% fata de 24,9%).
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana". Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 21-24 Octombrie la Bucuresti Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana".
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8-11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara. Se vor acorda 50 credite EMC. ... INTERDISCIPLINARITATEA IN MEDICINA STOMATOLOGICA In cadrul congresului isi vor desfasura manifestarile urmatoarele societati stiintifice, membre UNAS:
Prezentarea noastra contine mai jos, elemente de medicina conventionala (alopata) dar ne vom concentra si asupra remediilor proprii medicinei traditionale , sau mai bine zis a folosirii tratamentelor integrate : medicina alopata impreuna cu medicina traditionala. Asa cel putin ni se pare nepartinitor, folositor si corect fata de pacientii nostri.
Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti. Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
google-analytics.com