Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (3.38 secunde)
In urma masuratorilor efectuate in teren, orasul Eforie se aliniaza normelor europene de mediu, suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor depasind 26 mp.
Conform documentului, principala preocupare a presedintelui Traian Basescu ar fi asigurarea organizarii alegerilor de catre actuala putere, "dar mai ales de a se salva de la o eventuala suspendare si scoaterea sa in afara vietii politice".
Fara sa aiba un partid inregistrat, Dan Diaconescu se vede deja instalat pe locul al treilea in topul increderii populatiei, dupa cum arata ultimul sondaj IMAS.
Aceasta ramura de activitate se adreseaza marilor companii care, cu prilejul organizarii unor conferinte, petreceri, proiecte sau seminarii sunt interesate sa le confere angajatilor cele mai bune conditii de cazare, instruire si relaxare.
Cetatenii din Uniunea Europeana vor avea acelasi tratament cu romanii in ceea ce priveste dobandirea permiselor de vanatoare, dreptul de a practica vanatoarea si tarifele de impuscare, se arata intr-un proiect de lege, recent aprobat de Guvern.
Scopul actului normativ este de a asigura conditiile necesare pentru imbunatatirea controlului la frontiera si combaterea migratiei ilegale, se arata intr-un comunicat remis de Executiv. Acest act normativ aliniaza legislatia nationala la normele si practicile europene in domeniu.
Taranii nu se vor mai ruga din 2007 la Dumnezeu pentru a avea recolte frumoase, ci la sateliti, ca acestia sa le fotografieze pamanturile cat mai bine. ... Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) isi aliniaza criteriile de acordare a subventiilor la cele din Uniunea Europeana.
Mai mult, pentru ca politele RCA vor include si Cartea Verde, surse din piata asigurarilor sustin ca acestea se pot scumpi cu pana la 20-30%.
Producatorii din industria alimentara se aliniaza greu la normele europene in domeniu, chiar daca se fac investitii majore. ... "Producatorii au investit peste 300 de milioane de euro pentru modernizari, dar nu se vede nimic in piata.
Romania aliniaza gradat preturile la energie si la gaze naturale, astfel incat in 2009 acestea sa ajunga la nivelul celor din UE", explica analistii UniCredit.
Totodata, nici cresterea preturilor din aceasta toamna nu pare sa-l ingrijoreze pe guvernator care considera ca preturile produselor de baza se aliniaza la preturile europene. In ceea ce priveste cresterea economica, daca in urma cu cateva luni, economia duduia, acum tara noastra se confrunta cu slabire a cresterii economice.
Totodata, nici cresterea preturilor din aceasta toamna nu pare sa-l ingrijoreze pe guvernator, care considera ca preturile produselor de baza se aliniaza la preturile europene.
Programul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti se prelungeste, incepand cu data de 9 iunie, cu doua ore, pana la 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor, informeaza un comunicat de presa al BVB.
In septembrie 2009, CNN International a adaugat doua emisiuni noi in programul european de prime-time, care aliniaza jurnalisti precum Christiane Amanpour, Richard Quest, Becky Anderson, Fionnuala Sweeney, Michael Holmes si Hala Gorani, intr-un serie de emisiuni ce acopera un spectru divers de subiecte si tematici, de la lumea afacerilor si subiecte de actualitate, stiri de ultima ora si reportaje din spatele scenei, toate in formate originale.
Astfel, orasul de pe Bega se claseaza pe primul loc in topul oraselor cu cele mai mici preturi pe metrul patrat. ... Scaderi de preturi se inregistreaza si la apartamentele noi cu 2 si 3 camere, mai ieftine cu aproape 4 procente, comparativ cu luna trecuta.
BCR a recunoscut, pentru GdS, ca a majorat comisionul de administrare a contului curent, care acum este 3,5 lei pe luna, dar banca sustine ca a anulat din luna mai alte 14 comisioane, care insa nu se aplica multor clienti.
Comisia Europeana a anuntat faptul ca se doreste reluarea industrializarii europene pe patru mari piloni: ... Stimati colegi senatori, desi directiile de actiune si informatiile economice confirma faptul ca Romania se aliniaza la trendul european in ceea ce priveste reindustrializarea, mai avem multe de facut.
Conditia este ca pe computerul pe care se transfera datele sa fie instalata o versiune mai recenta de Windows, dar nu neaparat Vista, iar acesta sa fie mai nou.
a doua, alta deschizatura se aliniaza cu pozitiile de rasarit ale soarelui la momentul solstitiilor de vara si de iarna si la echinoctiu.
Sunt doua volume scrise de profesorul Gheorghe Mencinicopschi in penitenciarul Rahova, cu aceeasi intelegere pentru omul care sufera, chiar daca acum se afla intr-o inchisoare si nu intr-o biblioteca asa cum ar fi intr-o tara normala.
google-analytics.com