Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (3.41 secunde)
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
Fara sa dezarmeze vreun moment, Oana Sorescu a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, deconvingerile si credintele noastre. Oana a studiat diferite domenii din medicina alternativa:
Policlinicile stomatologice de pe Calea Bucuresti si din Brazda lui Novac ar putea fi vandute de Consiliul Judetean Dolj Facultatii de Medicina Dentara din Craiova. ... "Policlinicile au fost repartizate Spitalului Judetean care le-a pus la dispozitia Facultatii de Medicina Dentara.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara.
Pana acum, in invatamantul universitar din statele UE se percepeau taxe de peste zece mii de euro pentru studentii de la portile Uniunii, singura modalitate a studetului autohton de a ajunge in bancile marilor universitati fiind obtinerea unei burse.
Deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a anuntat ca a inaintat doua proiecte de lege referitoare la medicina sportiva si la cea scolara.
Pasiunea pentru medicina de urgenta o descopera inca din copilarie. ... A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca. ... Este absolvent al unui numar foarte mare de cursuri de medicina de urgenta si management al dezastrelor, atat in Romania, cat si in strainatate:
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. ... Desi multi medici nu recunosc, medicina alopata are anumite limite si exista instrumente la indemana si usor de utilizat pentru toti bolnavii.
Cryo-Save Group, lider international in domeniul stocarii de celule stem wi cea mai mare banca de celule stem in Europa, sub noua conducere a lui Frederic Amar, anunta ca isi va schimba numele in Esperite si ca se va extinde in zona medicinei preventive, regenerative, proteomice si genomice.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Aceasta alegere sustine viziunea universitatii de a pregati absolventi #extraordinari care la randul lor, vor duce mai departe si vor sustine cercetarea, dezvoltarea si inovarea in domeniul agronomic si de medicina veterinara.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara. ... - cariile - coloratiile dentare - problemele gingivale - halitoza - placa bacteriana - eroziunea smaltului - sensibilitatea dentara - tartru - coloratii".
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. ... Nu am inteles de ce, daca era medic generalist, a simtit nevoia de medicina complementara:
Lui Cinteza i se reproseaza faptul ca a fost ministru al Sanatatii si a de tinut in acelasi timp functii de conducere in Spitalul Universitar Bucuresti.
Repere muresene de prestigiu, performanta si profesionalism pentru medicina romaneasca.
Peste 1.000 de medici au participat in perioada 21-24 octombrie 2015 la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF), ce s-a desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti. ... Dintre prezentarile sustinute in timpul evenimentului se mentioneaza urmatoarele:
Centrul pentru Inovatie in Medicina a lansat editia din anul 2016 a campaniei Pentru Viata, dedicata biotehnologiei si medicamentelor biologice, in parteneriat cu Local American Working Group. ... Marius Geanta, presedinte si co-fondator al Centrului pentru Inovatie in Medicina.
google-analytics.com