Cautare

687 de rezultate pentru "medici veterinari" (3.19 secunde)
In cadrul intalnirii dintre jurnalisti si medici, ce a avut loc recent la Hotel Novotel, au fost abordate temele:
Evenimentul, intitulat Puterea de a cunoaste” , a reunit aproximativ 130 de specialisti din domeniul laboratorului clinic â€" medici, biochimisti, chimisti â€" si medici anatomopatologi.
Cei doi oameni din prim-plan se agita, apoi, doi barbati, care par medici, ies din fundal, imbracati cu salopete, sepci, masti si manusi chirurgicale. ... Unul dintre medici sterge cu o carpa obrazul creaturii, poate de sange.
Avand o echipa de medici primari cu o bogata cazuistica, clinica de cardiologie CardioClinic ofera servicii medicale de cardiologie (inclusiv o gama completa de investigatii noninvazive, ecocardiografie) precum si in specialitatile endocrinologie, neurologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna si ecografie generala.
Dar asta este o regula in spitalele din Romania. - De cati medici ar mai avea nevoie UPU de la SUUB? - De cel putin 10 medici.
Proiectul, cofinantat din fonduri europene, a beneficiat de un real succes in randul viitorilor medici stomatologi care studiaza in Bucuresti, numarul celor inscrisi pentru consiliere sau stagii de practica fiind mai mare decat cel anticipat si asumat de initiatori (360 de studenti).
Centrul ProVita isi propune o normalitate a relatiilor dintre medici si pacienti bazata pe un act medical in concordanta cu standardele internationale, intr-un mediu de respect reciproc.
"In perioada 12-14 noiembrie RPG Security a participat la Conferinta Nationala de Farmacie Editia 2015 de la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, in calitate de partener, targetul pentru aceasta nisa medicala fiind format, in principal din farmacistii si dirigintii de farmacie si medici, la nivel national.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe.
cine agreseaza personalul medical, constatandu-se ca un procent mai mare de medici a afirmat ca sunt agresați cu precadere de aparținatorii pacienților si nu numai de pacientul in sine. ... Aproximativ jumatate dintre medici nu raporteaza niciun fel de agresiune.
- Unii medici le spun parintilor ca exista un vaccin de varicela optional. ... Alti medici nu le spun nimic despre acest vaccin celor cu venituri foarte mici.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
Ne propunem o normalitate a relatiilor dintre medici si pacienti bazata pe un act medical in concordanta cu standardele internationale, intr-un mediu de respect reciproc.
Pacientul este preluat de catre unul din cei doi medici coordonatori care stabileste, de principiu, planul de tratament.
Noua adresa de shopping - Calea Dorobantilor 111 - 131 - inscrisa in agenda urbana vine insotita si de invitatia de a vizita platforma www.optimahealth.ro, destinatia virtuala care prin prisma articolelor redactate de reputati medici si farmacisti experimentati, ofera raspunsuri pertinente tuturor problemelor ce vizeaza atingerea si mentinerea unei stari de sanatate optime.
Doctorii Monica si Klodian Hazizi sunt medici tineri, pasionati de ceea ce fac si ambitiosi.
retea de aproape 500 de parteneri medicali in toata tara (Sanador, Anima, Gral, Synevo, Medsana, Medas etc.) Call Center MedUNIQA cu echipa dedicata de medici:
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Medicii specialisti si medicii de familie au prezentat mai multe cazuri de pacienti cu boli rare La Scoala de Boli Rare pentru Jurnalisti au fost prezenti medici specialisti si medici de familie, care au prezentat mai multe cazuri de pacienti cu boli rare si au aratat cum pot fi diferentiati pacientii cu boli rare de pacientii cu boli comune.
google-analytics.com