Cautare

687 de rezultate pentru "medici veterinari" (3.38 secunde)
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa:
"La "Matei Bals" exista medici care au multi pacienti in tratament pentru hepatite, aici s-au realizat in premiera punctii biopsii hepatice, exista o baza de date care poate fi folosita la intocmirea acestui registru unic si un model care poate fi aplicat.
50 de manageri de institute, spitale, sectii de pneumologie si 814 medici pneumologi sau a caror activitate implica necesitatea cunostintelor aprofundate de pneumologie (pediatri, medici de familie, chirurgi, oncologi etc) au participat la programe de formare profesionala inovatoare prin instrumente de tip eLearning.
50 de manageri de institute, spitale, sectii de pneumologie si 814 medici pneumologi sau a caror activitate implică necesitatea cunostintelor aprofundate de pneumologie (pediatri, medici de familie, chirurgi, oncologi etc.) au participat la programe de formare profesionala inovatoare prin instrumente de tip.
e necesara o norma prin care sa se transparentizeze "intelegerile" dintre medici si companiile de medicamente Medicii vor putea preciza pe retete care este medicamentul cel mai ieftin (care de obicei este un generic), incepand cu viitorul contract cadru cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Avem clienti medici si asistenti medicali care cumpara produse de la noi. Halatele imprimate de laborator, lungi, pe care le avem la standul nostru costa intre 79 RON - 135 RON.
3.9000 de medici dentisti au beneficiat gratuit de acest proiect. Au avut loc cursuri in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
In multe spitale din Romania se lucreaza la cota de avarie, in sectii este un deficit major de medici.
Medicul Zamfir a avut grija de raniti El a mai aratat ca doctorul Zamfir alerga continuu intre cabina pilotilor, Aurelia si ceilalti medici raniti, dar ca fata nu ar fi putut fi salvata nici daca echipajele de salvare ar fi ajuns la ei mai repede.
Institutul nu are cum sa functioneze in aceste conditii", a spus ministrul Banicioiu Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Radu Tibichi, a precizat ca Directia generala de monitorizare, control si antifrauda din CNAS a controlat, de la inceputul acestui an, 1.700 de furnizori de servicii (spitale, farmacii, medici de familie) si a recuperat 3,5 milioane lei.
Foarte multe persoane, atat medici cat si pacienti au sesizat multe disfunctionalitati in acest hatis legislativ care, practic, de cele mai multe ori nu respecta demnitatea umana.
"Rata de vaccinare a scazut dramatic in Romania si este datoria tuturor - autoritati, medici, specialisti, societate civila - sa contribuie la evitarea unui dezastru care se poate ivi oricand.
In Europa de Vest cei mai multi medici inca nu cunosc potentialul celor 3 miliarde de instructiuni ale ADN-ului! Va dura cativa ani pentru a-i face pe medici sa constientizeze potentialul nano-biotehnologiei.
Mediul rural din judetul Bacau se confrunta cu o lipsa acuta de medici de familie, un singur medic fiind nevoit sa monitorizeze starea de sanatate a locuitorilor din doua-trei sate, uneori si mai multe.
La manifestare sunt asteptati peste 1500 medici participanti cu specialitatea pediatrie precum si medici cu specialitati conexe, plus asistenti medicali.
Prin aceasta initiativa, Orbit Romania vine in sprijinul SOS Satele Copiilor Romania, donand 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei sub forma de produse de ingrijire orala (kit-uri cu periuta si pasta de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igiena dentara, sustinute de medici stomatologi si lucratori sociali, pe parcursul a sase luni.
Domenico Forti, care, impreuna cu echipa de medici romani, a realizat primele operatii de transplant hepatic de la donator decedat, si prof.
Astfel, in locurile ce vor fi special amenajate minimum 12 medici dermatologi din tara, cate patru in fiecare statiune vor oferi consultatii si informatii gratuite pacientilor, dar si turistilor doritori de investigatii de preventie.
Mariustuca.ro / 86% dintre medici sunt expusi unor forme de agresiune in timpul exercitarii profesiei (Autoare: Magda Marincovici) 86% dintre medici au fost expusi in cel putin o circumstanta la agresiune verbala, releva un studiu al Fundatiei Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB).
Mariustuca.ro / Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe (Autoare:
google-analytics.com