Cautare

687 de rezultate pentru "medici veterinari" (3.44 secunde)
Pentru ca oamenii vor avea nevoie de ingrijire medicala, exista voci care sustin ca ar trebui sa aducem si noi medici din China, Laos sau Gabon.
Plini de elan electoral, vin din urma inginerilor 11 medici gata de lupta, carora li se adauga nici mai mult, nici mai putin de opt profesori.
"Intotdeauna am avut o simpatie pentru medici, mai ales ca provin dintr-o familie cu medici. Domnul Oprescu isi doreste sa faca ceva pentru oameni.
Noul trend va fi de a angaja medici in Politie? ... Dupa ce ca pe medici ii platim ca vai de lume, dupa ce ca pe bolnavi ii tratam ca vai de capul lor, trebuia acum sa ne si batem joc de ei?
Unul din medici este medicul care l-a operat pe Omar Hayssam de cancer, care e bine mersi si acum.
Putini stiu, insa, ca "Apelul pentru Schimbare", petitia online lansata la sfarsitul lunii ianuarie de profesori precum Marian Stas, medici, precum Dana Safta, directorul medical de la Spitalul Elias, artisti precum Mihaela Mihai, dar si jurnalisti sau antreprenori, este aceeasi cu chemarea fostului presedinte al Senatului, Mircea Geoana.
Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii.
Iar aceasta eficienta redusa este resimtita si de pacienti, satui de cozi, deoarece in Ambulatoriu lucreaza medici din spital, care vin si ei in functie de posibilitati, si prea putini medici proprii.
Activitatea in Unitatea de Primiri Urgente va fi asigurata de cadrele medicale specializate in medicina de urgenta (14 persoane) ce urmeaza sa fie preluate de la Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) la care se vor adauga alti medici de specialitate si rezidenti.
Asiguratorii din Romania incaseaza circa 3 milioane euro anual pe politele de asigurare de malpraxis, in conditiile in care prima medie este de 5-7 euro pentru asistentii medicali si de 50 euro pentru medici, a spus miercuri directorul general al SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare, Gheorghe Grad.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
"Din cauza numarului mic de medici la mia de locuitori, in jumatate din tara numarul de doctori este dezastruos de mic", a mai spus Cinteza, precizand ca cea mai mare concentratie de doctori este in centrele universitare mari.
Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari militeaza pentru drepturile lor si pentru un trai decent. ... Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari au militat in Piata Victoriei pentru drepturile lor si pentru un trai decent.
medici, avocati, notari". ... profesori meditatori, medici, avocati, notari, experti contabili, consultanti fiscali, arhitecti, executori judecatoresti. Fiscul doljean sustine ca multe persoane incadrate in categoriile de mai sus sunt deja declarate la Finante si platesc TVA pentru activitatile pe care le presteaza.
"La inceput, a crezut ca este vorba de o contuzie, chiar daca rana sa era foarte dureroasa, dar vineri a aflat de la medici ca este mai grav decat o contuzie si ca este vorba de o fractura.
Asadar, mai putin cu stransul mainii intre medici, intre medici si pacienti, dar cat mai frecvent spalatul pe maini. Specialistii ii sfatuiesc, in mod special, pe vizitatorii sectiilor de reanimare sa fie mai retinuti cu datul mainii.
Avem un mare deficit de personal - medici si asistente - care sa fie folosit oricand. Intr-un spital de urgenta sunt toate specialitatile, are, zilnic, peste 70 de medici si asistente in sistemul de garda.
O tema prezenta va fi sanatatea unde medici specialisti din tara si Occident vor vorbi despre probleme precum infertilitatea, reproducerea asistata, sau ginecologie.
Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta. ... Suspectii de proxenetism si trafic de persoane dadeau in presa scrisa anunturi de recrutare de menajere din Republica Moldova pentru o familie de medici din Romania.
google-analytics.com