Cautare

687 de rezultate pentru "medici veterinari" (7.55 secunde)
Este singurul din Bucuresti care este acreditat de Ministerul Sanatatii si in care lucreaza mai multi medici, dintre care trei au fost formati in cel mai bun centru de medicina materno-fetala din Europa si s-au reintors la noi. - Care sunt acesti medici?
Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S. ... Curie" din Bucuresti, unde au fost evaluate de o echipa de medici.
Parteneriatul lor, 50% american, le permite sa urmareasca si sa adopte ultimele descoperiri si echipamente, cu ajutorul unei echipe profesionale de medici si specialisti in medicina formati in strainatate. ... Astazi, la Capital Plaza Hotel, a avut loc conferinta de presa la care au participat medici de la Liv Hospital:
Proiectul are drept scop cresterea adaptabilitatii si competitivitatii personalului din sectorul sanitar prin participarea la cursuri de formare in vederea obtinerii competentelor necesare transplantului de organe, tesuturi si celule, facilitandu-se astfel, dezvoltarea competentelor angajatilor, medici si asistente medicale din sectorul sanitar.
Echipa de radioterapie este formata din 4 medici primari si 2 medici specialisti radioterapie, 3 medici rezidenți pe post, 10 fizicieni, 1 inginer si 23 tehnicieni si asistenți medicali.
In perioada guvernarii PDL au parasit Romania peste 8.000 de medici specialisti, pentru scolarizarea carora statul roman a cheltuit peste 64 de milioane de euro.
Acum nu dati un scuipat pe medici si cerintele lor, insa cand ajungeti la spital ati arunca cu bani fara numar doar ca sa va vedeti sanatosi Dana Bratu, o tanara doctorita din Bucuresti, a lansat o serie de intrebari-cheie in urma stirilor care au aparut despre medici si plicul cu bani.
- Si sunt medici, asistente, dotari pentru a face fata asaltului? ... Pleaca in strainatate si rezidenti, si specialisti, si medici primari. ... Nici in familia mea, nici in familia sotului nu au fost medici.
Prin interviuri cu medici ori conferinte, obtinem niste recomandari pe care medicii le vad inainte de a fi publicate, le verifica si le valideaza.
Vin oamenii a fi operati pentru ca sint operati de medici mai buni sau pentru ca sint operati de medici care au scule si aparatura mai buna?
Spitale cu sute sau mii de medici, asistenti, brancardieri, cu oameni carora de multe ori avem pentru ce le multumi.
Cei mai multi dintre acestia sunt tot medici chirurgi, cu pipota in gat ca le ia altul fata si se scalda in glorie, ori personaje din cercurile acestor "adversari" in ale manuitului bisturiului.
320% - crestere a numarului de medici romani plecati in Franta in ultimele 10 luni. ... Dar, da, in Franta au plecat o sumedenie de medici romani, motivati de salariile de peste granite.
- In ce proportie au incredere romanii in medici? - Romanii au incredere in medici atat timp cat se duc la doctor.
"Cerem sa i se permita sa fie examinat de medici civili, iar, in cazul unor simptome, sa fie spitalizat pentru examinare si tratament complet", se mentioneaza in scrisoarea deschisa, semnata de 290 de medici si care a fost publicata pe Facebook, potrivit Meduza.
Premierul francez a anuntat mandatarea unui emisar care sa caute medici in strainatate. Peste 4.000 de medici romani exerseaza in Franta.
Sute de directori, din toata tara, de la Garda Financiara, ANAF, inspectori sanitar-veterinari sau scolari din unitatile deconcentrate vor fi demisi pana vineri seara, cand expira termenul de instiintare de catre autoritati, potrivit ordonantei deconcentratelor, adoptata miercuri de Guvern.
Intalnirea cu reprezentantii CE va avea loc saptamana viitoare, cel mai probabil luni sau marti", sustine presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, Liviu Harbuz.
Cipul calului costa Medicii veterinari doljeni au incercat sa finalizaze cat mai repede crotalierea deoarece primeau bani pentru fiecare crotalie pusa.
Unii au alertat medicii veterinari, dar acestia au refuzat sa se implice. In raport se mentioneaza faptul ca "SC Patiprod SRL Codlea a achizitionat de la firma Verba Trans SRL din Brasov 41.860 de pui de curca importati pe 17 ianuarie de la firma Aviagen din Ungaria.
google-analytics.com