Cautare

687 de rezultate pentru "medici veterinari" (3.95 secunde)
Medicii veterinari concesionari sunt in situatia de a da in judecata statul pentru recuperarea datoriilor de 75 de milioane de lei acumulate in urma actiunilor veterinare efectuate in localitatile rurale cuprinse in Programul strategic, se arata intr-un comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari.
47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
- A pierderii anuale a unui numar mare de medici tineri, dintre cei mai competitivi, datorita plecarii acestora pentru a lucra in afara tarii; ... - A lipsei cooperarii Profesorilor universitari medici cu tinerii medici; ... - A deficitului de medici pediatrii datorat lipsei unei facultati de PEDIATRIE;
Toate acestea sunt tinute sub control prin personalul propriu, care se poate "traduce" prin: 84 de angajati proprii, 8 medici veterinari zonali si 64 de medici veterinari concesionari.
Medicii veterinari pierd si ei. ... Eu am avut intotdeauna caini si pisici pe care le-am tot plimbat pe le veterinari. ... Chiar si cazul in care ere clar ca unica solutie era euthanasierea, majoritatea medicilor veterinari faceau tratamente de milioane de lei vechi.
duce lipsa de medici si asistente (Autoare: ... De la Targu Mures a participat la operatiunile de salvare o echipa de medici si asistente de la SMURD.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Este si asta o formula, dar vedeti ca foarte multi medici veterinari de tara s-au privatizat si medicii veterinari castiga mai prost acum decat o ingrijitoare la scoala, pentru ca medicul veterinar, daca nu are animale, pe ce sa isi ia banii?
Deci ma invarteam intre medici foarte educati. ... Cand am ajuns in Germania, fratele meu mi-a pus in mana o revista medicala in care am citit pe coperta ca erau peste 14.000 de medici someri.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
Culmea ironiei este ca DNA lanseaza acuzatii aberante unor somitati ale medicinei romanesti, chirurgi reputati, in conditiile in care avem un deficit inspaimantator de medici. Ca Sectia de cardiochirurgie pediatrica de la Spitalul "Marie Curie" nu poate functiona pentru ca nu avem medici chirurgi pe inimi de nou-nascuti.
Singura reactie pe care decidentii au avut-o in ultimii 25 de ani a fost aceea de a privi neputinciosi acest exod al specialistilor, constatand amar cum numarul lor creste de la an la an, lasandu-ne spitalele golite de medici dar pline de pacienti in nevoie.
Toate marturiile colegilor medici veniti din alte tari - din Israel, Belgia (medici militari, care au vazut cu ochii lor aproape toti pacientii), Marea Britanie, Franta (medic de origine romana), Germania (medici care au vazut toti pacientii critici ramasi in spitalele noastre) - au subliniat ca tratamentul administrat pana la acest moment in spitalele romanesti este mult peste asteptari, ca nu s-au facut lucruri diferite de ceea ce fac ei.
In ultima perioada, inspectorii sanitar - veterinari au mediatizat foarte mult ideea implantarii microcipurilor la toate efectivele de cabaline din tara nostra. ... "Medicii veterinari ai DSV Constanta au mers in teritoriu in vederea aplicarii unui numar de peste 1.600 de microcipuriā€¯, ne-a declarat dr.
Inginerii, agronomii, zootehnistii, horticultorii, medicii veterinari si farmacistii vor fi cei mai cautati pe piata muncii in 2006.
Medicii veterinari nu vor sa predea datele, motivand ca sunt privati care trebuie platiti pentru prestarea de servicii. ... "Evidenta a fost facuta de medicii veterinari de libera practica. ... Acesta mai spune ca una dintre solutii ar fi ca APIA sa incheie separat contracte de prestari servicii cu medicii veterinari.
In baza unor adeverinte care vor fi completate de medicii veterinari concesionari, proprietarii de animale care ramasesera pe dinafara pot primi subventia.
Procedura de asomare va fi pusa in aplicare de crescatorii de porci de pe raza judetului in preajma Craciunului, dar este destul de putin probabil ca proprietarii de porci sa apeleze la medicii veterinari pentru anestezierea animalelor, atata timp cat nu-i preocupa sa realizeze nici macar examenul de trichineloza.
Taranii sunt obligati sa asomeze porcii inainte de sacrificare si, pentru respectarea acestei norme europene, au de achitat un tarif de pana la 3 euro pentru fiecare animal, sustine presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz.
"Stiu ca nu prea exista crotalii in piata si ca directiile nu au de unde sa le asigure medicilor veterinari necesarul", a mai spus Petre Barbu.
google-analytics.com