Cautare

969 de rezultate pentru "medical" (3.46 secunde)
Predecesoarea sa a facut aproape 140.000 de kilometri de patrulari pe autostrazile din centrul si sudul Italiei, precum si în misiuni de transport medical.
Astfel, conducerea RAEDPP doreste infiintarea unui punct medical de prim ajutor, la ora actuala aflandu-se in constructie o pizzerie cu terasa, ce va fi pusa la dispozitie, atat membrilor Gravity Park, cat si spectatorilor.
In dosarul medical al actorului se mentioneaza faptul ca acesta a contractat si bacteria acinetobacter, un germen intalnit frecvent in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.
La Sectiunea A se inscriu datele pentru asiguratii care au venituri numai din salarii sau asimilate salariilor, care nu au lucrat in conditii deosebite si nu au beneficiat de concediu medical sau de scutiri.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, scrie pe blog ca FMI are un plan de masuri extrem de dure pentru sistemul medical.
Ca medic, apreciez utilitatea proiectului in domeniul medical, pentru ca rezultatele acestor cercetari isi vor gasi aplicabilitate imediata in diagnosticarea si tratamentul unor boli grave", a declarat edilul.
Ministrul a admis ca, in Romania, costurile cu transportul sunt cu 30% peste media europeana, dar a mentionat ca autostrazi mai bune inseamna costuri reduse la sistemul medical sau la sistemul de asigurari.
L-am consultat pe profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de neurochirurgie a Ministerului Sanatatii, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, referitor la acest diagnostic si recomandarile pe care domnia sa le face pacientilor sai aflati in situatii similare din punct de vedere medical.
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
IHS Medical School, in parteneriat cu City University London, a anuntat incheierea proiectului "SCOALA MEDICALA EUROPEANA - Instruirea personalului medical pentru tehnologii inovatoare si proceduri moderne in dializa".
Terapiile utilizate in cadrul centrului medical sunt terapii naturiste care completeaza cu succes si uneori, chiar substituie terapiile medicinii alopate. ... Echipa Centrului Medical Medireflex Dr.
Rezultatele, publicate si in British Medical Journal, au aratat faptul ca aceleasi obiceiuri le au si cumparatorii din Statele Unite si Franta.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
Leacurile bune, "babesti", sunt popularizate si se fac cunoscute la cel mai inalt nivel medical. ... Igor Savitski, directorul Institutului Oncologic din Moscova, care, constatand vindecarea uneia din pacientele sale cu ajutorul maceratului de aloe (procedeul recomandat a facut epoca), a publicat reteta intr-o prestigioasa revista cu caracter medical.
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. Capacitatea de transplant medular a crescut prin finalizarea proiectului "Salveaza Vieti" promovat de dr Carmen Uscatu si Oana Georghiu.
Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute de cel mai mare centru oncologic din Romania - OncoFort, la categoria :
Cred ca ar trebui sa luam masuri urgente in vederea formarii, salarizarii si mentinerii acestor doctori in sistemul medical romanesc. ... Asimilarea medicilor cu bugetarii, conditiile de munca, migratia medicilor, lipsa respectului pentru profesia medicala reprezinta principalele probleme ale crizei sistemului medical romanesc.
Noile teste Elecsys pun la dispozitia personalului medical, rezultate mult mai corecte si mai precise. ... "Aceste teste de mare sensibilitate ofera personalului medical rezultate precise si consistente cu privire la eficienta regimului terapeutic al pacientilor cu transplant".
In functie de natura si de dimensiunea acestor semne, exista proceduri de indepartare disponibile mai ales in sistemul medical privat, scrie Mediafax.
Acest eveniment medical major, care reuneste peste 250 de personalitati ale lumii medicale din 35 de tari, a fost posibil gratie eforturilor remarcabile ale profesorului doctor Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013.
google-analytics.com