Cautare

969 de rezultate pentru "medical" (7.16 secunde)
Eugen Dinu) - Nu am conditionat niciodata actul medical.
Noi, care comunicam deja destul de mult pe subiectul sanatate, am zis sa gasim niste solutii alternative, certificate medical, la ce se gaseste la o prima cautare pe net. ... Limbajul, in domeniul medical, este extrem de important.
Reinnoirea se va face doar in urma unui control medical. ... - (1) Conducatorii de autovehicule sau tramvaie trebuie sa aiba cunostintele si indemanarea necesare conducerii si sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic. ... (1) vor fi verificati periodic din punct de vedere medical si psihologic.
Ordonanta care taie cheltuielile bugetare pune in pericol functionarea sistemului medical din Romania. Spitalele de stat nu vor mai putea sa cumpere instrumentar medical sau sa repare o usa defecta la un salon.
Zamfir si-a anuntat intentia de a renunta la functie, insa spune ca va face acest lucru imediat ce va termina concediul medical. ... Acum sint in concediu medical ", a mai spus Adrian Zamfir.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a anuntat pe membrii Guvernului ca va lipsi din tara trei zile - miercuri, joi si vineri - pentru a efectua un consult medical la genunchi si a cerut ministrilor Nicolaescu si David sa coordoneze in acest interval actiunile impotriva caniculei si, respectiv, secetei.
Deocamdata Gheorghe Rusu se afla in concediu medical, dar doreste sa ramina in cadrul institutiei, dat fiind faptul ca a lucrat multi ani in silvicultura.
In dosarul Miu-Buhaev, instanta a dat castig de cauza Elenei Buhaev In perioada 19-21 aprilie 2004 a avut loc un concurs pentru ocuparea functiei de inspector scolar, examenul fiind sustinut in perioada in care Paloma Petrescu, inspector scolar general la vremea respectiva, se afla in concediu medical.
Desi directorul general al SCJUC Catalin Grasa a fost numit (pe criterii politice sau nu) acum aproximativ un an de zile, acesta a fost primit cu bratele deschise de majoritatea personalului medical, deoarece a venit in locul actualului presedinte al Colegiului Medicilor Constanta, Gabriela Dascal, contestata de toata lumea.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Costul controlului medical se suporta din bugetul institutiilor respective, iar persoanele care refuza sa efectueze controlul medical sunt considerate contraveniente si sunt pasibile de sanctiuni cu amenda de 5.000-10.000 de lei noi.
Basescu a spus despre Stroe ca "a ramas tot un ofiter III inapt medical". ... E un handicap intre un inapt medical si un comandant de nava.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Istoricul medical poate indica motivul crampelor. ... Totusi examenul medical poate fi util in detectarea problemelor medicale de fond care ajuta la punerea diagnosticului.
Obiectivul nostru al tuturor celor care lucram in sistemul medical este sa asiguram servicii medicale de calitate tuturor asiguratilor din Romania.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Un bebelus care nu raspunde la sunete sau nu vocalizeaza este o problema in sine pentru care se impune consult medical de specialitate.
Silviu Istoc, medic specialist Obstetrica-Ginecologie.Analize necesare in sarcina la varste inaintatePentru toate femeile care au peste 40 de ani si doresc sa ramana insarcinate este recomandat examenul medical riguros si monitorizarea permanenta a sarcinii.
Si asta, pentru ca in farmaciile din Franta a fost pus la vanzare pentru prima data dispozitivul medical intitulat Autotestul HIV”, produs de compania AAZ, care depisteaza virusul HIV chiar si la persoanele care sunt doar purtatoare si nu sunt infectate.
Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce.
google-analytics.com