Cautare

969 de rezultate pentru "medical" (3.29 secunde)
Si, dupa cum evolueaza lucrurile - cu formarea de noi comisii care sa reanalizeze cu diversele componente ale lantului trofic medical ceea ce s-a facut pana acum - o forma viabila si aplicabila, asimilabila atat de catre corpul social cat si de cel medical este inca departe de a se contura.
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. Este vorba despre o ambulanta dotata cu echipament medical: ... Dupa localitatea Ovidiu, cabinetul medical mobil va ajunge si in alte comune si sate ale judetului Constanta.
Agentia Nationala de Sanatate din Franta a constatat atunci ca gelul folosit la crearea acestor implanturi era de uz industrial, si nu medical, iar suprafata implanturilor prezenta un risc crescut de fisurare.
In aceasta carte este prezentat un sistem medical complet nou, revolutionar pentru acea vreme, fiind total opus sistemului medical traditional. Hahnemann intituleaza noul concept medical "Homeopatie", cuvant provenit de la grecescul omeos - similar si pathos - suferinta.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Decontarea serviciilor conexe actului medical ", pe care o puteti citi in continuare. ... 403bis din 30 mai, care prevad, pentru prima data, ca pot fi decontate servicii psihologice de sanatate conexe actului medical.
Pentru testul din sange este nevoie de un consult medical. ... Daca testul de sarcina facut acasa este pozitiv, se recomanda programarea cat mai curand la un control medical. ... Consultul medical precoce in sarcina face ca atat mama cat si copilul sa se mentina sanatosi.
Si vorbim despre personal medical care purta echipament de protectie. Ceea ce a condus la concluzia ca riscul de contaminare apare atunci cand personalul medical isi scoate echipamentul.
Recent, a avut loc conferinta de ziua Internationala a Alimentatiei la Centrul Medical Neolife din Bucuresti. ... Rezultatul, care arata ca peste jumatate din populatia Romaniei este supraponderala, a fost facut public, azi, la conferinta de presa organizata de Centrul medical oncologic NeoLife, de Ziua Internationala a Alimentatiei.
profesionalizarea celor 3 servicii sociale si medicale (centru de zi, centru medical, centru medical NoRo - amublator de specialitate) oferite de Centrul NoRo intr-o perioada de 36 de luni 2.
A intervievat mari personalitati contemporane ale medicinei si invatamantului medical romanesc. ... Alexandra Manaila este promotoarea unui jurnalism medical de calitate. ... paginamedicala.ro , paginafarmacistilor.ro, Puls Media Network, revista Ioana-Copilul meu / Ioana Visul Copiilor, ziarul Observatorul Medical etc.
Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, a pus accent pe importanta analizelor medicale generale alaturi de reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, dr. ... ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec au fost alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde am oferit solutii pentru subiectele dezbatute.
Damien Gruson, de la Clinica Universitara Saint-Luc din Belgia, care a impartasit experienta sa cu privire la automatizarea laboratorului medical.
Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa meargala cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.
Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL organizeaza conferintele de presa care marcheaza incheierea celor doua proiecte din domeniul medical, cofinantate din fonduri europene:
"Implicarea Dental Profile 2000 in acest proiect urmareste necesitatea conceperii si formarii unui profesionist complet ce va intelege fenomenul medical in ansamblu si a carui filosofie se bazeaza pe un concept unitar avand ca rezultat predictibilitate, consens si cursivitate a actului medical.
Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce.
Raceala la ovare este termenul popular, nemedical, pentru anexita (sau mai corect salpingoovarita), inflamatia ovarelor si a trompelor uterine si nu are nicio legatura cauzala cu frigul, dupa cum ar crede multi si dupa cum se aminteste in multe articole on-line scrise de personal non-medical.
Achizitia a depasit valoarea de 3 milioane de euro, fiind cea mai importanta operatiune de cumparare a unui furnizor medical local din Romania, derulata de un alt operator local de profil.
Ovidiu Palea, Medic primar anestezie si terapie intensiva, Terapia Durerii, din cadrul Centrului Medical ProVita. ... Centrul ProVita - Diagnostic si tratament aduce pe piata serviciilor medicale din Romania experienta a 11 ani de practica medicala, acumulata intr-un sistem care intelege actul medical in toata complexitatea lui.
In prezent, in Romania sunt aproximativ 1000 de absolvente alte Facultatilor de Moase, dar numai 591 din acestea activeaza in sistemul medical.
google-analytics.com