Cautare

1254 de rezultate pentru "medical premium" (2.68 secunde)
De asemenea, raman neschimbate preturile la benzina Premium E Plus, care va costa in continuare 32.900 de lei, Euro Plus fara plumb va putea fi achizitionata de la pompa tot cu 34.800 lei si Euro Standard fara plumb, cu 32.600 de lei.
Astfel, benzina Eco Premium costa de sambata 34.700 litrul, cea Premium fara plumb costa 34.500, iar carburantii eurodiesel 33.600 de lei.
Astfel, benzina Premium Euro 4, care a inlocuit benzina Premium Euro 3, are un pret cu 5 bani mai mic decat al acesteia, ajungand la 3,29 lei pe litru.
Cresterile de pret vizeaza tipurile de benzina Eco Premium E4, Benzina Efix 95, precum si Super Euro 98 comercializate pentru care scumpirile vor fi cu cate 0,01 lei pentru fiecare litru comercilaizat in benzinariile Rompetrol.
Produsele premium vor avea cel mai mult de suferit ca urmare a scaderii consumului, intrucat incepand cu 2009 consumatorii romani se vor orienta dupa cele mai mici preturi, iar magazinele de hard-discount isi vor creste semnificativ cota de piata "Criza e inca in faza incipienta in Romania, dar cel mai probabil din 2009 va fi resimtita pe deplin, in special in domeniul serviciilor si al retailului, iar consumatorii isi vor schimba atitudinea si se vor orienta catre comerciantii care ofera preturi mici.
Piata rezidentiala premium si de lux va inregistra in urmatorul an cea mai mare oferta de proprietati scoase la inchiriere, deoarece proprietarii acestui tip de locuinte nu le mai pot vinde la randamentele scontate, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Astfel, acestia sustin ca actuala criza financiara va afecta consumul de vin din Romania, in special pe segmentul de masa, mai ales ca, in ultima vreme, consumatorul roman a inceput sa prefere vinurile premium.
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm este 3,71 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 4,08 lei/litru, iar sortimentele de benzina OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 sunt 3,85 lei/litru si respectiv 4,48 lei/litru.
Compania petroliera OMV Petrom a anuntat ca, incepand de vineri, pretul de referinta pentru benzina a crescut cu 6 bani/litru, iar cel pentru motorina cu 3 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,08 lei/litru, Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,45 lei/litru, OMV Carrera 95 - 4,22 lei/litru, iar OMV Carrera 100 va fi 4,85 lei/litru.In ceea ce priveste motorina, Top Nordic Diesel va fi 4,01 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 4,05 lei/litru, Euro Diesel 5 va costa 3,84 lei/litru, iar pentru un litru de OMV Alpin Diesel se va plati 4,34 lei.
Interiorul este cel care a cunoscut cele mai multe schimbari, iar acest lucru este mult mai usor vizibil si denota ambitia Nissan de a accede catre un statut mai elevat, chiar premium.
TNI este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie.
Interiorul este cel care a cunoscut cele mai multe schimbari, iar acest lucru este mult mai usor vizibil si denota ambitia Nissan de a accede catre un statut mai elevat, chiar premium.
Mazda 6 a adus constructorul din Hiroshima mai aproape de statutul premium, iar recentul face lift a revizuit cateva aspect necesare ridicarii acestui model la standardele auto impuse. ... Pe ansamblu, atmosfera din habitaclu este una aproape de premium.
Astfel, litrul de benzina Premium fara plumb 95 costa 4,60 lei, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 4,98 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 costa 4,74 lei, iar cel de OMV Carrera 100 este 5,40 lei/litru.
Astfel, la OMV Petrom , benzina Premium fara plumb 95 costa 5,21 lei/ litru, iar Top Premium fara plumb 99+ are un pret de 5,59 lei/ litru.
85, un litru de Premium Fara Plumb este 5,56 de le, in timp ce un litru de Top Premium 99+ costa 5,93 de lei.
Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg efectuat in 55 de tari In Romania, pretul unui galon (circa patru litri) de benzina premium este de 6,59 dolari, noteaza Bloomberg, in timp ce venitul mediu zilnic este de 26 de dolari.
Pentru ca toate lucrurile premium poarta o eticheta, coperta City Vision Magazine prezinta in fiecare dintre editiile sale o personalitate marcanta al carei interviu amplu, acordat in exclusivitate, se regaseste in paginile revistei.
- utilizarea unui numar de site-uri verticale, specializate, cu afinitate mare pentru produsul respectiv, cu o campanie concertata, in plan transversal din punct de vedere temporal (exemplu - campanie de trei - cinci zile pe toate site-urile de turism, lifestyle si femei pentru un produs premium de larg consum - cafea, bautura energizanta, ciocolata).
procesor Intel A100 tactat la 600 MHz, 1GB RAM, 40 GB si sistemul de operare Windows Vista Home Premium. ... Versiunea cu Vista Home Premium va ridica pretul acestui model la 1.199$.
google-analytics.com