Cautare

1254 de rezultate pentru "medical premium" (3.29 secunde)
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va fi 3,8 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,13 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor costa 3,9 lei/litru si, respectiv, 4,53 lei/litru.
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va fi 3,87 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ va costa 4,2 lei/litru, iar sortimenteme OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor costa 3,97 lei si, respectiv, 4,60 lei/litru.
Incepand de luni, ora 12:00, benzina Premium fara plumb 10 ppm costa 3,75 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 4,08 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 sunt comercializate cu 3,85 lei/litru si respectiv 4,48 lei/litru.
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm este 3,72 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 4,09 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 costa 3,86 lei si respectiv 4,49 lei/litru.
BMW X1 - primul BMW X din segmentul premium compact.
Astfel, de azi inainte benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,41 lei/litru, Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,78 lei/litru, pentru un litru de OMV Carrera 95 se va plati 4,55 lei, iar pentru OMV Carrera 100 - 5,18 lei.
Asociatii Adevarul Holding SRL sunt East Europe Media Distribution SRL (0,07%) si Premium News SRL (99,93%), potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului. Societatea Premium News SRL - principalul asociat al trustului Adevarul - a fost infiintata pe 16 februarie 2012.
Rowenta Premium Care Brush&Straight, cel mai cool Secret Santa Recunoaste ca te-a uimit! Sub brad ai gasit cel mai frumos dar â€" Rowenta Premium Care Brush&Straight, placa prevazuta cu invelis exclusiv din casmir, cheratina cu ulei de argan, care protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului.
Rowenta Premium Care Brush&Straight, cel mai cool Secret Santa Recunoaste ca te-a uimit! Sub brad ai gasit cel mai frumos dar - Rowenta Premium Care Brush&Straight, placa prevazuta cu invelis exclusiv din casmir, cheratina cu ulei de argan, care protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului.
Kotanyi Condimente, furnizor oficial de condimente al Casei Regale a Romaniei isi diversifica permanent gama de produse premium pentru a transforma momentul prepararii bucatelor intr-o incursiune in arta culinara. Gama de condimente premium ambalate in doze de sticla, lansata pe piata romaneasca, contine inca doua noi produse:
Daca exista suspiciunea starii de graviditate, pacienta va informa personalul medical la sosirea in departamentul PET-CT. ... Faza initiala a investigatiei presupune o discutie cu medicul care va va efectua investigatia pentru trecerea in revista a istoricului medical, precum si masurarea inaltimii, greutatii si nivelului glicemiei dumneavoastra.
In opinia noastra, actiunea declansata de catre organele de procuratura este o actiune in forta cu o mediatizare nepermisa la acest moment al investigatiilor si de natura a afecta pe de o parte imaginea corpului medical, iar pe de alta parte, independenta profesionala a medicului si increderea pacientului in medicul curant.
A inceput prin a-si aduce drept "acoperire" un concediu medical pentru o perioada de 44 de zile lucratoare pentru...
Multi ani, deficitul de medicamente a influentat negativ actul medical, uzura morala a aparatelor, cât si calitatea sau cantitatea hranei oferite pacientilor au produs neîncredere în activitatea Spitalului din Motru, acesta fiind ocolit de majoritatea oamenilor care au preferat sa fie tratati în alte unitati.
In urma unei evaluari, medicii, dentistii, biologii, biochimisti, fizicieni, tehnicieni dentari si alte categorii de personal medical care desfasoara activitati conexe actului medical vor putea sa-si cumpere spatiul in care isi desfasoara activitatea, la un pret stabilit prin negociere directa intre cumparator si o comisie speciala.
de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical.
Jobs, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical.
Riscul de cancer asociat cu scanarea medicala efectuata in copilarie si adolescenta este confirmat de cel mai amplu studiu realizat pana acum consacrat expunerii la iradieri in scop medical.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Sistemul medical romanesc are nevoie de mai multa consecventa si coerenta din partea Ministerului Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Profesionisti romi in domeniul medical si terapia antidiscriminare". ... Conferinta va marca finalul proiectului "O generatie de specialisti romi in domeniul medical" si reprezinta un moment de recunoastere a valorii si potentialului tinerilor romi care se pregatesc pentru o cariera in domeniul medicinei.
google-analytics.com