Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (3.48 secunde)
Termenul maxim de negociere a unui acord de interconectare la reteaua RCS&RDS va fi de doua luni de la data primirii unei cereri in acest sens, iar punerea in aplicare a prevederilor contractului va fi de cel mult trei luni de la data incheierii acestuia.
Actiunile Rompetrol Rafinare, principalul activ detinut de grupul Rompetrol, au inchis sedinta de tranzactionare la BVB cu cresteri de peste 10%, atingand pretul maxim de la listarea pe bursa, de 14,1 bani pe unitate, pe o piata in scadere.
Fermierii care vor sa deschida o crescatorie trebuie sa anunte medicul veterinar cu sapte zile inainte, acesta fiind termenul maxim in care medicul veterinar va raspunde solicitarii fermierului si va completa documentele necesare identificarii exploatatiei respective.
Finantarea se face in proportie de maxim 95% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii fara istoric de functionare si de maxim 90% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii cu istoric de functionare, a precizat Vanghele.
Moneda nationala s-a depreciat cu 2,3 bani comparativ cu cea europeana, in deschiderea ultimei sedinte interbancare din acest an, cursul de schimb urcand pana la un maxim de 3,573 lei/euro.
Preturile produselor alimentare vor inregistra pe piata romaneasca o crestere peste rata devalorizarii monedei nationale, in maxim o luna si jumatate, a declarat, pentru ROMPRES, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
Momentul maxim, 600 Nm la 5.000 de rotatii pe minut, înseamna mai multa putere la dispozitia soferului si îmbunatatirea performantelor per ansamblu. ... [email protected] rpm Cuplu maxim:
Este adevarat ca returnarea produselor se poate face in zece zile de la primirea comenzii, iar comerciantul are obligatia de a-ti returna banii in termen de maxim 30 de zile", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor, Marioara Gatej.
Si alte metale pretioase s-au scumpit, urmand aprecierea aurului. Atat argintul cat si platina s-au apreciat cu peste 2%, la nivelul maxim al ultimei luni.
Conform informatiilor furnizate de Intercapital Invest Craiova, în luna martie s-au tranzactionat 102.934 de actiuni, la preturi cuprinse între un maxim de 29,5 lei/actiune si un minim de 21,2 lei/actiune.
Suma maxima nerambursabila acordata pentru un proiect este de 3 milioane de euro.Fondurile disponibile sesiunii mai 2008 pentru modernizarea exploatatiilor agricole se ridica la 57,85 de milioane de euro, iar un proiect poate fi finantat cu maxim doua milioane de euro.Totodata, agricultorii pot primi in acesta luna circa 103 milioane de euro pentru renovarea si dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale.
Euro a continuat sa se aprecieze, luni, fata de dolar, ajungand la nivelul maxim al ultimelor sase saptamani fata de moneda americana, datorita unei posibile cresteri a dobanzii cheie, in iulie, anuntata de Banca Centrala Europeana (BCE), arata Reuters.
Finantarea se acorda sub forma de fonduri nerambursabile in cuantum de maxim 50% din cheltuielile eligibile ale proiectului pentru intreg teritoriul Romaniei, cu exceptia Regiunii Bucuresti - Ilfov.
Momentul maxim, 600 Nm la 5.000 de rotatii pe minut, înseamna mai multa putere la dispozitia soferului si îmbunatatirea performantelor per ansamblu. ... [email protected] rpm Cuplu maxim:
Fara limitare electronica, propulsorul cu 12 cilindri în V poate dezvolta un cuplu maxim de 1.200 Nm. ... 670 CP @ 5.400 rpm Cuplu maxim:
Bancile vor fi obligate, de asemenea, sa stabileasca gradul maxim de indatorare a clientilor in mod diferentiat pe categorii de clientela, in functie de destinatia creditului, pe tipul creditului si luand in considerare riscuri precum cel valutar, de rata a dobanzii si de majorare a costului creditului.Banca centrala mai cere bancilor, la calculul gradului maxim de indatorare, sa tina cont de cea mai mare majorare a ratei dobanzii - conform statisticilor BNR -, de cel mai ridicat nivel al aprecierii valutei in care se acorda creditul fata de leu si de cea mai mare crestere a comisioanelor, ca o forma de stress test.
Un alt program care se adreseaza ONG-urilor este "Reabilitarea /modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale", unde valoarea totala a unui proiect este de minim 350.000 lei si maxim 3.500.000 lei.
Mai multi magistrati, dar si avocati care sunt si cadre didactice in invatamantul superior galatean, s-au trezit ca dupa ce li s-a restituit contributia la asigurarile sociale retinuta peste plafonul maxim admis de lege, li se cere inapoi si impozitul pe aceste sume.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
google-analytics.com