Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (2.87 secunde)
incadrare in deficitul maxim de 10% sau excedent este legat de inscrierea acestei reguli in constitutii sau intr-un act echivalent".
l-a faultat pe Lazar 83‘ Gicu Grozav a intrat pe teren in locul lui Stancu 78‘ Chiriches a primit cartonasul galben * Olanda - Ungaria 6-1, autogol Szllard Devecseri 68‘ Tanase l-a inlocuit pe Maxim 64‘ Sonejee i-a luat locul lui Vales 64‘ Sutul lui Latovlevici se duce in plasa laterala 62‘ Torje inscrie din penalti, portarul gazdelor a atins mingea.
Matel centreaza perfect pentru Maxim, a carui lovitura de cap este respinga de Romero min 36: Maxim inscrie la coltul lung, dar golul este anulat pe motiv ca mingea a iesit in momentul centrarii min 39:
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Din moment ce asteptarile utilizatorilor sunt destul de ridicate in privinta performantelor acumulatorilor, producatorii adopta o atitudine conservativa atunci cand vine vorba despre garantarea in timp a performantelor si se limiteaza, de obicei, la a granta functionarea bateriei in parametrii optimi pentru maxim 300-500 de cicluri incarcare-descarcare.
Din moment ce asteptarile utilizatorilor sunt destul de ridicate in privinta performantelor acumulatorilor, producatorii adopta o atitudine conservativa atunci cand vine vorba despre garantarea in timp a performantelor si se limiteaza, de obicei, la a garanta functionarea bateriei in parametrii optimi pentru maxim 300-500 de cicluri incarcare-descarcare.
maxim), iar la calitate - pierderi tehnologice, 30 de puncte.
"Pentru piata produselor petroliere, inceputul de an este unul foarte agitat, volatilitatea preturilor a atins in ultimile zile niveluri de maxim istoric.
Din acest moment, cel putin teoretic, mai sunt maxim 4 ani pana cand ar trebui sa fie dat la gata acest obiectiv.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La mare cautare la standul lui Maxim Hiruta au fost colierele din chihlimbar ce au costat 60, 70 si 120 RON, dar si pandantele din:
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu. ... Maxim are o bucurie in plus:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Lucrez bijuterii de cristale cu elemente din argint, ne-a spus Maxim Hiruta, care, din pacate, a fost afecata de pandemie, pentru ca anul trecut nu a mai putut ajunge in Germania ca sa ia cristale.
Din punctul meu de vedere, este foarte clar ca vor lua maxim doi consilieri locali si maxim doi consilieri judeteni, ceea ce inseamna ca vor fi un partid din categoria A'si altiiA'. ... Si estimez ca, undeva in maxim doua saptamani, se va intampla aceasta spargere", a spus Ion Stefan.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu (foto), a declarat ieri, ca salariul maxim in Romania va fi de 9000 de lei, dupa adoptarea legii salarizarii unice. ... Salariul maxim, in Romania, dupa aprobarea acestei legi, va fi de 9000 de lei.
Devalorizarea leului l-ar lovi maxim, ca tot ce vinde el se importa. ... Sigur, mi-a placut maxim si cum si-a luat-o Ponta, pentru ca a avut naivitatea sa se duca la intalnirea cu basescu.
Boc a mai spus ca deficitul maxim de 3% din PIB trebuie introdus urgent in Constitutie, precizand ca, tot prin legea fundamentala, este necesar a fi stabilit ca banii imprumutati sa mearga la investitii.
Pentru OMV, numarul maxim de actiuni ce puteau fi subscrise a fost hotarat de actionarii Petrom la 16,3 miliarde de actiuni, ceea ce insemna o valoare totala de 856,19 milioane de euro, cu 26 de milioane de euro peste suma actuala.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Astfel, pretul minim al cafelei este de 0,9 euro, cel mediu de 1,4 euro, iar cel maxim de 2,9 euro.
google-analytics.com