Cautare

149 de rezultate pentru "max balasescu" (2.84 secunde)
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort in casa tatalui sotiei lui, in judetul Ilfov, vineri (4 septembrie). ... Balasescu a fost insurat de patru ori.
Desi Ford nu a confirmat pana acum denumirea B-Max pentru automobilul pe care il va produce la Craiova, fotografiile spion transmise de o sursa anonima redactiei 0-100.ro confirma denumirea speculata pana acum in presa. ... Odell prezinta modelul fabricat la Craiova - B-Max - intr-o conferinta de presa.
Cateva B-Max "made in Craiova" ... De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania. Ford a inceput de ieri productia mult asteptatului model B-Max, dar masinile nu vor ajunge la clienti, momentan, ci vor fi folosite numai pentru uz intern.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. ... Ford a dat publicitatii prima imagine cu modelul de serie Ford B-Max care va fi produs la Craiova din a doua jumatate a acestui an.
Mai multe autovehicule Ford B-Max care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost fabricate in uzina de la Craiova. ... Ford a dat publicitatii prima imagine cu modelul de serie Ford B-Max care va fi produs la Craiova din a doua jumatate a acestui an.
Pretul variantei Ford B-Max "Ambiente" ... Compania Ford a lansat ieri, in premiera in Romania, noul autoturism B-Max care se va produce la Craiova.
Iar dovada cea mai clara in acest sens este oferita de cotele de piata spectaculoase cucerite de monovolumele compacte, in dauna modelelor din clasa medie.Cel mai la indemana exemplu este Franta, unde Scenic (46.000 dupa sapte luni) si C-Max se vand de trei ori mai bine decat Laguna si, respectiv, Mondeo, iar Touran este aproape de Passat.
Daca in urma cu o luna, la lansarea Ford B-Max in Romania, presedintele Ford, Jan Gijsen, avansase ideea ca se vor produce anul acesta la Craiova 30.000 de motoare EcoBoost, iar anul viitor in jur de 105.000 de motoare, ieri, la lansarea oficiala a productiei, nici un oficial Ford nu a inaintat vreo cifra a productiei estimate anul acesta.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max.
Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Dupa moartea sa, ceea ce a ramas din operele sale - mare parte necunoscute publicului pana atunci - a fost publicat de poetul Max Brod, prietenul si legatarul sau testamentar, pe care scriitorul il rugase sa arda manuscrisele, lucru pe care acesta nu l-a dus la indeplinire.
Directorul financiar al Ford a precizat ca productia B-Max incepe in mai putin de trei saptamani. ... Ford incepe productia in trei saptamani Managerul financiar al Ford a explicat ieri ca in mai putin de trei saptamani incepe productia de serie a noului model Ford B-Max.
Dupa o pauza considerabila, Max Badin revine in centrul atentiei publice. ... Mai precis, Max Badin a fortat, in jurul orelor 19.00, barajul de interzicere a accesului in localitatea Topraisar, amplasat de fortele de ordine ca urmare a declararii starii de carantina.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
Astazi, prin anuntul pe care l-am facut, ne-am angajat in mod public si am confirmat ca vom produce la Craiova modelul B-Max, la inceputul lui 2012. ... Cand vom avea, cu exactitate, primul autovehicul B-Max "MADE IN CRAIOVA"?
Dupa ce au petrecut mai multe ore in fabrica, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, si viceprimarul Craiovei, Teodor Sas, au precizat ca in Banie au fost produse primele doua prototipuri ale noului model Ford B-Max, care va intra in productie de serie anul viitor.
Inginerii Ford vor acorda asistenta angajatilor romani pentru pregatirea productiei noului model Ford B-Max, care se va face la Craiova, si a motorului EcoBoost de 1 litru, care va intra si el in fabricatie tot anul acesta. "Analizam lansarea noului B-Max si speram ca nu vor fi probleme.
Acesta este cel mai mic motor pe benzina construit de Ford si va fi disponibil la noul Ford B-MAX, Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX, precum si la mai multe alte autoturisme Ford pe viitor.
google-analytics.com