Cautare

35 de rezultate pentru "mavrodin si ciubotaru" (2.77 secunde)
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Gheorghe Flutur a spus ca, timp de patru ani, a vorbit "in van" despre necesitatea solutionarii cadastrului general in Romania, in acest sens promovand si un proiect de lege prin care intabularea terenurilor agricole si forestiere urma sa se faca gratuit, proiect care a fost respins de majoritatea PSD.
Urmeaza ca in sedinta de vineri BEC sa aprobe ordinea inscrierii candidaturilor in buletinele de vot si sa comunice acest lucru birourilor electorale de circumscriptie, pentru a putea fi tiparite", a spus purtatorul de cuvant al BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari. Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
Dupa cum a povestit unor prieteni, el i se va putea adresa acum de la egal la egal unui alt Popescu, si el sef de organizatie in Capitala.
"Tot eu conduc acest partid!” Evenimentul a avut loc sambata, in timpul Plenarei Consiliului National al PRM, si a umbrit schimbarea numelui partidului in Partidul Popular Romania Mare.
Vreau o discutie foarte clara cu domnul presedinte Traian Basescu, sa stiu exact ce se asteapta de la mine, o discutie la fel de clara si de serioasa cu Calin Popescu-Tariceanu si, nu in ultimul rand, sa existe un vot in cadrul partidului.
Senatorul PSD a precizat ca nu doreste sa comenteze recentele modificari care au intervenit in interiorul fostului PRM, actualul PPRM. Ion Iliescu a mentionat ca este libertatea lui Corneliu Vadim Tudor de a-si gandi propria pozitie in propriul partid.
In valoare de aproximativ 30 de miliarde de lei, aceasta consta in alimentarea cu apa a satului Mozaceni, inlocuirea retelelor de distributie si extinderea acestora.
De altfel, si initiativele primariei sunt in conformitate cu dezideratele cetatenilor din Techirghiol, intrucat acestia sunt incantati de modul in care localitatea lor se dezvolta, devenita un adevarat punct de atractie turistica.
Desi economistii au avertizat asupra problemelor ridicate de finantarea respectivelor proiecte - mult prea impovaratoare pentru anemicul nostru buget - PSD respinge orice critica si acuza opozitia de "indiferenta cinica fata de problemelor cetatenilor” si de neintelegerea "mecanismelor si echilibrelor potrivit carora functioneaza economia si bugetul general consolidat”.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
PNL sustine Guvernul Tariceanu mai ales in vederea semnarii tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si a prezentarii unui raport de tara favorabil pentru Romania de catre Comisia Europeana. Coalitia functioneaza foarte bine si nu exista o criza politica“, a spus Nicolaescu.
Noi am inregistrat cererea scrisa a acestuia si am validat-o“, a spus presedintele BEM, judecatorul Mihai Dragutescu. ... La iesirea din sediul BEM, el a spus, motivandu-si decizia, ca salariul de primar este mult prea mic raportat la atributiile acestei functii.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Alianta liberal-democratilor europeni si-a exprimat dezacordul fata de declaratia comisarului european pentru extindere, Günter Verheugen, conform careia Romania ar putea incheia negocierile de aderare la UE la 24 noiembrie.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Au fost cateva momente si vor mai fi pana la alegeri, dar care nu depasesc norma necesara unui om care candideaza, in acelasi timp, conform legii", a precizat seful statului.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
google-analytics.com